martes, 1 de mayo de 2012

HUI, TOTS A LES CREUS



Dos opcions si voleu pujar en companyía


 El Grup Muntanya Valldigna  farà la "Volta Popular a les Creus" , partint a les 8:00 hs. des de l'ajuntament cap a les creus, i baixant per la  Senda dels Borregos.

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, eixirà a les 08:30 hores des de l’església de Sant Pere. El dinar serà en la Sangonera, on es podran degustar infusions de plantes medicinals, així com el cremadet i els herberos de plantes preparats per a l’ocasió. En concloure la jornada, els participants podran gaudir d’una xocolatada en el local del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna.

La regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí, està molt satisfeta “per este tipus d’iniciatives, que contribueixen a conscienciar els nostres veïns de la importància de l’entorn, alhora que gaudim d’unes hores de contacte amb la natura. Per al desenvolupament d’estes iniciatives és fonamental la presència del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna. Convidem tots els nostres ciutadans a participar en la jornada de demà, en què també encetarem la campanya ‘Fem espai net’ ” 


.Com a novetat, enguany està prevista la col·locació d’una sèrie de contenidors distribuïts pel trajecte de pujada a la muntanya de les Creus, per a arreplegar bosses de fem, pots de llanda, paper d’alumini, botelles de plàstic, etc.

La tradicional marxa a les Creus, que es celebra des de fa 40 anys, serveix també per a conscienciar tots els participants a fi que la muntanya estiga neta de deixalles en acabar la marxa.

Dins de la campanya de conscienciació es col·locaran cartells informatius amb les normes bàsiques de comportament que cal mantenir en el medi natural, així com unes recomanacions bàsiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario