miércoles, 2 de mayo de 2012

GRAN ÉXIT DE LA TORBADA INFANTIL DE DANSA




 Com hem anant  informant, el passat Dissabte i a la Casa de la Cultura de Tavernes, es celebrà la IV Trobada de Grups Infantils de Danses


Participaren: Grups de Danses d'Agres, L'Alter de Corbera i La Carrapera de Valencia, i el quadre infantil del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes.
Tot un éxit, amb les cadires plenes de gent, el que fa que tingem garantit el futur del nostre folklore i les nostres tradicions , gràcies al esforç d'estes xiquetes i xiquets, així com dels seus pares, que veuen a més en les danses tradicionals, una sana educació pels seus fills.
Davant la gran afluencia de públic,  els satisfets membres del grup malgrat el mal oratge i les baixes d'algún grup participant d'última hora, els organitzadors ja pensen en la següent edició pel mes d'Abril de l'any que ve, on s'espera encara una major participació.

Vull aprofitat per fer-li un homenatge a Paco Galera pare,  fill de ma tia-huela "lsabel la merlera" i del "tio Blanco", fundaors del balls en Tavernes, tasca seguida per el seu fill i després per els seus nets, fins fa uns anys.


No hay comentarios:

Publicar un comentario