martes, 8 de mayo de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT : Fitra expovacacions Bilbao i Beques formatives


Tavernes ofereix 28 beques formatives dins del programa 
"La Dipu et beca per a este estiu" .

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha publicat ja en la web municipal les bases per la concessió de beques de formació per l’Ajuntament de Tavernes en el marc del programa La Dipu et beca. L’import pressupostat per a esta convocatòria és de 28.000 euros, 80 per cent a càrrec de Diputació i 20% finançat per l’Ajuntament, al qual cal sumar la cotització a la seguretat social per part del consistori, que suposa 35 euros per becari i mes.

El termini de presentació d’instàncies és des de hui dimarts 8 fins al dia 21 de maig, tots dos inclosos.
El model d’instància es troba a tavernes.org
La dedicació dels becaris serà de 30 hores setmanals en les dependències municipals.
Les bases aniran repartides en activitats agràries, físiques i esportives, secretariat i finances, assessoria jurídica i econòmica, documentació, turisme, informàtica, arquitectura, edificació i obres públiques, manteniment elèctric, enginyeria industrial, servicis culturals, sanitat, periodisme i educació. 
La previsió inicial del nombre de beques serà de 28 persones.
L’Alcalde de Tavernes, Jordi Juan ha destacat l’interès d’este Ajuntament per les polítiques d’ocupació dirigides als joves de Tavernes, que contribueixen a la seua formació laboral que els servirà pel seu futur professional. Estem parlant d’unes beques formatives que demostren l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València”.
Cada una de les beques està dotada amb un 500 euros bruts mensuals. 
El període de duració de les beques començarà l’1 de juliol i finalitzarà el 31 d’agost, com a màxim. 
Les beques objecte d’esta convocatòria s’adjudicaran per mitjà de concurrència competitiva entre els aspirants que complisquen els requisits de les bases.
Poden aspirar a estes beques els estudiants majors de 18 anys  que cursen qualsevol dels ensenyaments oficials prevists i no tinguen una altra beca, entre altres requisits.
#
Tavernes participa en la fira turística 
"Expovacaciones 2012" a Bilbao esta setmana

Tavernes de la Valldigna mostrarà la seua oferta turística de mar i muntanya en Expovacaciones, a Bilbao, del 10 al 13 de maig. La Regidoria de Turisme continua apostant per l’aportació turística d'Euskadi, que sempre es mostra molt interessada per la nostra oferta de platja

Carmen Canet , concejala de Turisme
Tavernes estarà present un any més en la fira turística nacional més important d'Euskadi per a fer promoció d’un dels punts fonamentals de la seua economia: el sector turístic.
 En esta edició 33 d’Expovacaciones 2012, la fira coincidirà amb les fires Expoconsumo i CreaModa. Tindrà lloc al Bilbao Exhibition Centre de Barakaldo, al pavelló numero 3.
Tavernes mostrarà als visitants l’oferta de mar i muntanya, la gastronomia, les festes i tradicions i, especialment, potenciarà el sector turístic de la platja de Tavernes.
La regidora de Turisme, M. Carmen Canet, ha valorat “el que significa per a nosaltres turísticament, què ens proporciona i ens pot proporcionar la població d'Euskadi, que compta amb un dels millors nivells d’aportació turística. La nostra presència com a ciutat en esta fira d'Expovacaciones 2012 és un pas més que des de la Regidoria estem fent per a potenciar el turisme cap a la nostra platja i generar riquesa i ocupació”.
La fira és de caràcter anual i comptarà amb més de 500 expositors de 14 països. Tavernes estarà present en el pavelló del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar. La xifra estimada de visitants s’acosta a les 250.000 persones. 
L'Ajuntament de Tavernes estarà compartint espai expositor amb ciutats com Cullera, el Puig, Gandia, Sagunt-Caner d'En Berenguer i Xeraco, a més del Patronat Provincial de Turisme en representació de tota la província de València.
#




No hay comentarios:

Publicar un comentario