jueves, 10 de mayo de 2012

ESTE CAP DE SETMANA I FINS AL 23 DE MAIG, ACTES EN HONOR A LA MARE DE DEU DELS DESEMPARATS


   Actes "Confraria de la Mare de Déu dels Desemparats" de Tavernes 

El sábado, 12 de mayo :  eucaristía en el patio del colegio Sant Josep-Patronat, a las 17 horas, presidida por el cardenal Ricard Maria Carles, persona muy querida en Tavernes, donde vivió durante años.
"Mare de Deu dels Desemparats"
també coneguda com "la geperudeta"
En esta eucaristía se impondrán las medallas a los nuevos cofrades y posteriormente,  se realizará una procesión por las calles Sant Josep, Barranc, Sant Benet i Inmaculada.

Domingo, 13 de mayo Actos previstos en la Basílica de la ciudad deValencia. 
Del 14 al 22 de mayo :  novena en honor a la Virgen en la parroquia de Sant Pere a las 20.15 horas.
Miércoles, 23 de mayo : VII Besamans a la Imatge de la Mare de Deú en la iglesia de Sant Pere entre las 10 y las 19 horas.



El cardenal Ricard Mª Carles presidirà els actes organitzats per la Confraria Nostra Senyora dels Desemparats

La Confraria Nostra Senyora dels Desemparats de Tavernes de la Valldigna ha organitzat una missa en el pati de les escoles parroquials de Sant Josep Patronat  i una processó este cap de setmana. 
Este dissabte 12 de maig, a les 17:00 hores, està prevista la celebració d’una missa en honor de la Verge Nostra Senyora dels Desemparats organitzada per la confraria local. La missa tindrà lloc en el pati de les escoles parroquials de Sant Josep Patronat de Tavernes. 
El cardenal Ricard Maria Carles presidirà els actes preparats en honor a la Verge, que, a banda de la missa, també té previst celebrar una processó que recorrerà els carrers de Sant Josep, Barranc, Sant Benet, Immaculada, Sant Josep i fi de processó en la parròquia del mateix nom.
 (Nota remesa pel gabinet de premsa del Ajuntament) 
#


No hay comentarios:

Publicar un comentario