miércoles, 9 de mayo de 2012

EDITORIAL : I sigue, i sigue, i sigue.....





Hui hem batut el rècord de tots els rècords d'entrades : A les 21:24 hores ja anàvem per les 140, al final del dia 152 entrades, record, inclús,  d' entrades contan amb els "in memoriam" : Mai en els 6 mesos i pico d'aquetsa revista , havíem arribat a aquesta xifra.

Sols puc dir-vos, com l'alcalde de Madrid : 


Gráciasgrácias y grácias : Inclús a aquells que, des de altres blogs, han possat al editor d'este blog de "capa i mitja" sense fonament ni coneixer-lo.

I a seguir cap amunt, estimats lectors, com vos dic sempre : no pareu de córrer la veu.


Com temps arrere dia un amic en un article en un blog, "el senyor Estruch no está sólosomos una flota", ara eu podrem dir d'este blog : ja no estem sols, som ja , al menys, una flotilla.

I esperem , al pas ascendent que portem, ben prompte ser una gran flota : la de les persones que sols busquem el bé del nostre poble, per damunt dels interesos personals i de les idees polítiques, i en conseqüència busquen un mitjà per a informar-se independent, tolerant, on caben totes les opinions, sempre des de el respecte als demés: ací no acceptem insults a la persona, i menys si venen de forma anònima.

Però no baixem la guàrdia, seguim amb el boca a boca, per a que més gent s'unisca a nosaltres i fem més gran este blog, i a per les 200.

No hay comentarios:

Publicar un comentario