martes, 8 de mayo de 2012

EDITORIAL : BANKIA O L'HISTORIA D'UNA MORT ANUNCIADA


Rato va ser, junt al propi Rajoy, un dels 

 vicepresidents de Aznar : Ara un es President del
 govern i l'altre...a l'atur segur que no, ja eu voreu.
Era d'esperar després del fiasco en l'eixida a bolsa : molta fusió, molt d'eixir a ésta per a obtindre capital per a funcionar, i al final, a salvar-la l'estat.


I es que com vos digué ahir en l'article sobre el tema, un nuvi ja tocaet va rebre una novia amb una dot plena de deutes quant pareixia que anava carregada de bens.



Ara, a pagar entre tots els destarifos dels politicastres professionals clavats a banquers , parlen de entre de 6 i 10 milions de eurets de no res, a pagar entre tots. 


A GUANYAR DINERS !!! que dia Monleón, però els de sempre : ara, com també assenyalí ahir , una bona jubilació o indemnització per el senyor Rato i demés companyia, o recol·locats en altre lloc, i no ha passat res, perquè els espanyols som així de meninfots.



Senyor Rajoy, la ultradreta i la ultraesquerra han pujat per desgràcia i de forma notable a Grécia (Segon força més votada la segona, per damunt inclús dels socialistes, partit del govern eixint), i de un bipartidisme en el govern paregut al nostre, amb dos partits majoritaris i poc més notable, com açí, han pasat a 7 , tots els nous radicals, començant, com he dit,  per el segon més votat, tenint que pactar al menys els dos grans i un d'ells per a formar un govern amb majoria absoluta, o inclús un quatripartit.



Nosaltres en tenim ja no se quants en les corts, però també sols dos han possibilitats de govern, així que , prenga nota, no vaja retallant, per altre costat salvant amb els diners de tots, a aquells que han guanyat diners a la nostra costa a muntons i ens han ofegat , i damunt premiant als que eu han fet mal i els han portat a la bancarrota (exemple, el senyor Olivas).



Els espanyols ens estem cansant d'aquesta situació, a vore si el retallem a vostè, políticament parlant, es clar.




NOTA : JA HEM TORNAT ALS MÉS DE CENT, A MÉS AMB UN ALT NUMERO D'ENTRADES : 113, GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES ESTIMATS LECTORS, I, COM VOS DIC SEMPRE, A CÓRRER LA VEU !!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario