viernes, 4 de mayo de 2012

ARTICLE D'OPINIÓ? UPYD : LO QUE NO NOS UNE





¿Lo que nos une? (sempre en castellà, per supost)

¿ La "alternativa necesaria"

¿Qué ens unix, quina és eixa alternativa, UNA España Grande y Libre que soñaba Jose Antonio? 

I es digueu Federalistes ? Jo no heu he arribat a vore, al revés he vist tot el contrari, fòbia e inclús odi a tot lo autòcton, al menys en les persones en les que més he tractat.

Jo buscava un partit "bisagra" tipus els lliberals d' Alemanya o Regne Unit, (no en quant a ideología) per no tindre que dependre, quant no hi ha majories absolutes, per a mi la majoria de les vegades males (ara mateix eu estem veient, el senyor Rajoy als peus del que diga la Merkel sense que ningú li puga parar els peus, esperem a França guanyen els socialistes = socialdemòcrates en realitat i li els paren als dos pel bé d'Espanya i els espanyols) d'uns partits (que no persones gràcies a Deu, al revés, conec a moltíssims bascos i a menys però alguns catalans, que per contra son de les persones més solidaries que he conegut, sobre tot els primers ) d'eixes "nacions", d'ideologia nacionalista, els bascos i catalans sobre tot, que sempre posen la ma però per al seu benefici sense importar-los la solidaritats amb la resta dels pobles d'Espanya si a ells els dona vots. 

Buscava cabuda en un partit progressista (ja me he definit varies vegades com a socialdemòcrata) i federalista, i m'he trobat amb un partit tot el contrari, al menys a nivell comarcal i provincial en quant, no dic que tots, però quasi, a  certes persones: castellanistes resentits, pixavins i fantasmes vestits de "Dandys" que es califiquen de "politòlegs" i que apenes s'afeiten encara, i que i volien donar-me , a mi que porte des de el 88 en política activa amb una paradeta de huit anys, classes de política.

En , ja en son dos, les persones que no les idees teòriques dels partits, que em defrauden. 


Espere trobar una opció, on puga estar còmode , com vaig estar, a nivell local, en Unió Valenciana, a tots els nivells en Opciò Nacionalista Valenciana amb la meua estimada Llúcia,  i en no heu he estat mai ,en quant vaig vore quí eren realment (amic Jaume, quant raó tenies, jacobins a tope) en UPyD .

Perquè pense,  seguir en la política activa, però,  mai es pot dir d'aquesta aigua no beuré, espere poder fer-ho des de organitzacions independents locals o com a independent, si eu faig en altres supra-locals.



Signat, Enrique Estruch i Ferrando

1 comentario:

  1. He curiosejat un poc el teu blog i encara que a mi UPyD me la bufa un poc, em resulta curios la gran quantitat de partits que has estat. Asi poses a Unió Valenciana (blavers, regionalistes)i en el blog a GIVAL (ex-PP), UPyD (transversalisme?) i ara en un partit local.

    El que em resulta curios son eixes ganes d'estar sempre en política, si algo ens diu partits com UPyD que en les próximes amb una estructura mínima aconseguirà molts bons resultats (personalment crec que eixos resultats son gracies a Cantó i no a la gent local) fa que això de fer una carrera política, a no ser que sigues del PP, PSOE o Compromis (i mai es sap les voltes que poden donar a pasar) és molt difícil dedicarse a la política

    ResponderEliminar