viernes, 4 de mayo de 2012

ALTRES NOTICIES D'iNTERÉS AUTONÓMIC

LEVANTE-EMV


Al ayuntamiento de Dénia le dio por plantar palmeras y comprar olivos calabreses con el dinero del primer Plan E. 
El gobierno local del PP e independientes gastó 1,7 millones de ese plan estatal en remodelar la carretera de acceso a la ciudad. 

Doncs ara que lloguen a un mafiós calabrés (Calabria es la cuna dels principals mafiosos italians) i li demane responsabilitats a qui corresponga. 


Es broma, però una sanció si que es mereix algú,i espere, pel be de Denia, que les urnes vajen fet fora del Ajuntament als que les compraren i es gastaren eixa barbaritat, i més seguent la nostra , terra d'oliveres. 

El presidente asegura que no sabe "qué pasará el día de mañana" aunque insiste en el compromiso social

Quant diuen que " no saben que pasará el día de mañana" , Ay Mare !!!! 

Per side cas, vaig a comprar-me una fiambrera i un termo nous, perquè encara que tinc els pares majors però sanets, ningú sap el que pasarà, com ells diuen, el dia de demà.


La diputación destina 870.000 euros para financiar proyectos en seis municipios

EUROPA PRESS VALENCIA

El presidente de la diputación, Alfonso Rus, firmó ayer seis convenios de colaboración por con los municipios de Faura, Agullent, Almoines, Barx Palma de Gandía y Quatretonda para poner en marcha proyectos de reforma de infraestructuras locales así como la mejora de instalaciones deportivas, según informó la corporación provincial. 

María (alcaldesa de Barx) , amiga,  com el conec sé que eu faràs : gasta-tels amb el coneiximent que t'ha portat a l'alcaldia varies vegades, doncs quant provaren a altres, alguns molt propers a tú venuts per causes que tu i jo i el poble de Barx sabem, i els teus veïns tornaren correguent a votar-te a tú de nou per Alcaldesa, per algo serà, o no?. 
El programa de reformas remitido por Madrid a Bruselas sólo recoge un tercio de los recortes de la Generalitat al incluir un plan anterior de ahorro y no el definitivo - El tijeretazo de la C. Valenciana, con 753 millones, es el cuarto de España, frente a los 2.260 millones aprobados

Li apretaren també els cataplins a algú o què ? Perque falta li fea a més d'ú, un apretonet.

I així i tot, els valencians, erre que erre, ahí, tornan-los a votar. 

I es que la competéncia era tan fluxa i el exemple nacional tan roïn.

Però d'açí a les properes autonómiques , el PP no vora fet miracles en lo nacional ni autonómic.

I Ximo Puig, el nou líder dels socialistes valencians sí es un líder i molt carismàtic : porta una garbera d'anys d'alclade a Morella, per algo serà, i ara ploren perquè tindrà que deixar el càrrec doncs també es Diputat Nacional i amb tot no pot ni deu fer-ho, doncs en algo quedaría mal parat.

I el dia que el PSPV renúncie al "PV" i es definixca clàrament com a socialdemócrata, alguns el mirarem amb altres ulls.




LAS PROVINCIAS


Internacional

COMITÉ DE LAS REGIONES

Fabra: «El corredor mediterráneo abrirá Asia y África a Europa»


Esperem siga el definitiu,perquè als valencians ens interessa i molt aquesta inversió, el nostres ports de València i Sagunt, entre altres,  pasaríen a ser els milllor preparats per a rebre tot el comerç de Africa i Asia .

De fet, ja eu son : a Sagunt la ha rersucitat el seu port , després de deixar-la sense els "Altos Hornos", i hui es un dels  ports si no el que més,  que rep i rebrà i exporta i exportarà cotxes  de totes parts, sobretot de Asia .

I dic que rebrà i exportarà més encara, doncs s'està invertint una gran quantitat per a això, de tota Europa.

Valencia es la primera capital en impulsar la mediación hipotecaria y familiar

El Colegio de Abogados prestará el servicio extrajudicial para evitar desahucios en el centro social Mesón de Morella de forma gratuita 

El Ayuntamiento de Valencia y el Colegio de Abogados prestarán atención gratuita a los ciudadanos empadronados en Valencia que tengan problemas para hacer frente a sus hipotecas o necesiten la mediación familiar, sin tener que llegar a juicio.

Que cundixca l'exemple.








No hay comentarios:

Publicar un comentario