jueves, 3 de mayo de 2012

ALTRES NOTICIES D'INTERÉS AUTONÓMIC



LEVANTE-EMV


El conseller Luis Rosado (...) descarta cobrar los menús a los pacientes 


Menys mal, ja en vea amb el bocata i la fiambrera,  com ara fem per estalviar-mos la pela alguns acompanyants, però també per el malalt.



        El conseller calcula que se habrá generado más trabajo para finales del 2013 o principios del 2014.

Esperem que no tinga la mateixa vista que ZP y compañía, que veen "brotes verdes" per tot                arreu ja fá un ramat de temps, , i es veu que es secaren o, se'ls fumaren com dien altres. 

Seguridad ciudadana
Al pas que anem, ja en veig a la Guardia Civil de nou en les "Derbis" patrullant per ahí, i en vers de pistoles, amb tirachines, en vers d'esposes, amb brides de plástic, que eixen mes baratetes, o fent autoestop, com fa uns anys, en l'epoca de Roldàn, que vaig portar a dos Guardies Civils de la platja al poble perquè no hi haven diners per a gasoil.

A cada vegada açò es pareix més a un acudit de Gila.

El administrador provisional del FROB atribuye el "deterioro" de la entidad a la concentración de créditos en el sector inmobiliario pese a la crisis.


Serà llest el tío, a la primera ja veu de on ve el problema de la CAM, tu, de que va arriscar masa en el tema inmobiliari, no havía caigut jo en això, i vosaltres? 

I es que el que val, val, i el que no... per Administrador del FROB o director de Caixa d'estalvis.


Doncs no pasa res, ja eu senyalí el altre dia, la cofradía que no tinga peles,  acompanyat al sant o mare de déu amb un radiocassette en vers de banda de música, i els concerts amb taquilla d'entrada : Fins i tot poden fer el dia del espectador , en aquest cas escoltant, o velades con "los grandes éxitos de la música clásica".
El cáliz original con el que se celebró la misa tras el Compromís de Casp de 1412, ya se exhibe en el museo de la colegiata de Caspe.
Se cumple el sexto centenario del 'cónclave' que eligió a Fernando de Antequera rey de la Corona de Aragón y entronizó así a la primera dinastía castellana que reinaba sobre Valencia
Es dir, el primer "xurro" que arrivà a les nostres terres no van ser els emigrants castellans, si no Fernandito ... Ay si alçara el cap Sant Vicent Ferrer, es moría del susto de vore com està la seua patria.



La consellera Lola Johnson reconoce que se valoraría una oferta de compra - Algunos contratos se están congelando.

Si entre ells mateixos no s'aclarixen... Que conste que jo ja he donat idees per a fer-lo útil, eh !

Los jubilados deberán esperar hasta el día 3 de mayo para recibir la prestación, según la entidad financiera

No voldría ser jo empleat del BBVA i tindre que dir-liu i encarar-me amb un huelo d'eixos amb garrot ...

LAS PROVINCIAS

VALENCIA

El Ayuntamiento pagará este mes a sus proveedores los 181 millones que les debe


Ja vec cantant als que cobren això de " Rita, Rita, Rita es cojonuda, como Rita, ni hay ninguna" i ella contestan-los amb eixa piuleta de pardalet que li ha donat la Mare de Deu dels Desemparats (els que van a cobrar eu eren fins a este mes) "açò eu pague jo".


ALICANTE

El Consistorio prevé ingresar 5 millones por multas de tráfico

El 'multacar', que empezó a funcionar ayer, puede sancionar a más de 400 vehículos cada día 
CASTELLÓN

Castellón hace del sector turístico su tabla de salvación frente a la crisis



No hay comentarios:

Publicar un comentario