domingo, 4 de diciembre de 2011

URGENCIA NACIONAL: N'HI HA QUE DES-SOTERRAR A FRANCO ?



Porte varis dies escoltant en tots els Mitjans de comunicació parlant sobre aquest tema, des de que m'he despertat, fa ja unes hores, porte seguint sentint el mateix en la radio, anit hem vaig gitar en el mateix a dos cadenes ben diferents ideològicament, Tele 5 i Intereconomía.

I jo hem pregunte :

Es tan urgent aquest tema ? I dic NO, no es un debat a peu de carrer.



Estem per a gastar-mos diners , 11 milions d'euros diuen, en acò ? NO, no fa falta ni argumentar-ho.


Fa falta convertir el Vall dels caiguts en centre de reconciliació? NO EU TINC CLAR PER EL QUE DIC MES ABAIX

Es urgent això? NO, tampoc es un debat a peu de carrer.



Fa falta traure per açó el cos de Franco? NO, al meu parèixer no. 
I dic no per que, posats a desenterrar dictadors de monuments, ja podem a escomençar a traure morts, per exemple, del Escorial, des de Juan de Austria fins a Fernando VII, sols es salvarien els reis posteriors que, mes o menys, foren reis amb monarquies parlamentaries. I sobre tot, deixaríem als pares del rei, sofridors d'exili forçós per part de Franco, eixos si es mereixen estar allí.


Quina es la solució per a que eixe gran monument arquitectònic, per que motiu i significat a part , eu es, es convertisca en un símbol de reconciliació, que per la meua part i de la majoría de gent de ménys de 50 anys no cec que faca falta, peró si per a alguna part de la població si eu es, per mi ben gastat siga el que faca falta, però quant podam permitir-mou? Doncs no eu se,però que conten amb mi per a qualsevol consell assessor que es cree per això,que segur que alguna idea aportaré i més, amb al jornalaso que segur es ficaran.

Espere idees per la seua part, estimats seguidors d'aquest blog, per a reflexionar sobre el tema, que es, al fi i al cap, per a lo que el editor l'ha creat.


Bon cap de setmana i aqüeducte a aquells que el tinguen i no siga per estar aturats.


                  Signat, Enrique Estruch i Ferrando


3 comentarios:

  1. un camisa azul, a mucha honra4 de diciembre de 2011, 19:42

    Como saquen al caudillo armamos una revolución pero a la rusa, empezando por los traidores ahora demócratas y antes lameculos del caudillo, pero como toquen a Jose Antonio, vamos diréctamente a otra guerra , arriba España, grande y libre.

    ResponderEliminar
  2. Camisa azul, moderació, el publiqu este article peró no més que animen al'enfrontament entre ningú, val? Amb tolerancia i respecte el que vullgues, sigues de dretes, esquerres o del mig.

    ResponderEliminar
  3. Si Franco supiera que con ello se salva España de en la que estamos, salía el solito, por su propio pié. Hay la cagalera que les entraría a más de cuatro, valdría la pena por verles la cara aunque fuera unos segundos.

    ResponderEliminar