martes, 6 de diciembre de 2011

AHIR PLENARI MUNICIPAL: i els baixos del carrer Riu ?

                ¿IVVSA ? No Gracias
Els assistents ens quedarem com diu altre blog, en ganes de parlar del parking. per el demés, res de nou, uns criticant i els altres defenen-se.

I ara, com Administrador dels baixos del carrer Riu 9 Nou (eixos que el PP dia eren per a carites i Adisva i el govern actual no eu te encara clar) que es va quedar en ganes de parlar del tema, Jordi deuries de donar veu al poble d'una forma ordenada, els demane al govern i oposició, que es posessen d'acord en este tema doncs els 16 sofrits veïns estan que bufen , porten ja DOS ANYS esperant una solució al seu garatge, per al que han pagat cadascú 15.000 euros i es costa uns 300 anuals més de mantindre gracies a un elevacotxes que no poden usar.
Carmen Canet en va informar al acabr el Ple de que está tractant de que el IVVSA els retoren la part dels diners i ells els retornen la part del baix que faca falta, per a fer la cotxera que la finca necessita.

Deu,a ella que es ben católica,  l'escolte, perque el IVVSA no te ni un duro.

Seguirem informant.

1 comentario:

  1. Como os tenga que devolver el IVVSA el dinero, estáis apañados, eso, que Dios os ayude porque en la tierra, si tiene que se Fabra.

    ResponderEliminar