sábado, 17 de diciembre de 2011

MES NOTICIES D'AMBIT LOCAL

Informem/recordem a totes les associacions, clubs o similars de tot tipus que vullguen fer-mos arrivar qualsevol cosa ,dirèctament eu poden fer enviant-ho a inmoestruch@gmail.com, i será publicat com a noticia separada , amb lo qual la seua difussió serà major i més detallada.


La campanya d’ambientació nadalenca substitueix el concurs d’aparadors

La Regidoria de Foment de l’Ajuntament de Tavernes ha decidit enguany substituir el concurs d’aparadors per una campanya d’animació nadalenca.
    Aquesta campanya pretén millorar la decoració nadalenca de les empreses i comerços locals amb motiu de les festes de Nadal, i reconèixer l’esforç dels empresaris que intervenen en la decoració dels seus establiments, a fi de crear un clima festiu arreu de la població. 
     El concurs va dirigit als establiments comercials al detall, de servicis i al sector hoteler de Tavernes, que presenten una decoració nadalenca en el seu local o establiment. 


El Grup Scout Valldigna organitza la primera Escoleta de Nadal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes

EL Grup Scout Valldigna ha organitzat la primera Escoleta de Nadal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes. Va dirigida a tots els centres escolars de la ciutat, públics i concertats, i a xiquets de primer a cinqué de primària.
   La inscripció en l’Escoleta serà entre els dies 19 al 22 de desembre, en horari de 17:30 a 18:30 hores en la seu del Grup Scout Valldigna, carrer de Sant Josep número 69 de Tavernes de la Valldigna. 
   L’Escoleta es realitzarà del 26 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, en horari de 9:30 hores a 13:30 hores, tant en la Casa Scout com en el pati del Col·legi Patronat. 
   El dia 23 de desembre tindrà lloc una reunió informativa en el menjador del Patronat amb els pares dels xiquets participants. 
   L’Escoleta de Nadal oferirà tallers amb material de reciclatge per a conscienciar els xiquets de la importància de mantenir el medi ambient, a més de jocs tradicionals cooperatius i repàs d’assignatures i matèria docent, deures, etc. 
   Els xiquets faran excursions al Clot de la Font i una visita al Betlem animat de la galeria Chàbix. Serà la primera vegada que el Grup Scout Valldigna realitze una iniciativa d’estes característiques. 


Tavernes es prepara per a celebrar la segona Sant Silvestre

Tavernes es prepara per a celebrar la segona Sant Silvestre
L’Ajuntament de Tavernes i el Club Atletisme La Valldigna convoquen veïns i aficionats a la segona edició de la Sant Silvestre el pròxim dimecres 28 de desembre

MES INFORMACIÓ A LA WEB DEL AJUNTAMENT


Reparto de alimentos en Tavernes

La Cruz Roja de Tavernes ha repartido alrededor de 5.100 kilos de alimentos entre las familias más necesitadas de la Valldigna. El reparto ha coincidido con la llegada de estas fiestas tan entrañables. De esta forma, la institución de la Cruz Roja sigue con su acción social directa hacia las personas más desprotegidas de la sociedad de la comarca de la Safor. 
(Las Provincias)





2 comentarios:

  1. Un diccionari, una gramàtica, una ortografia, uns quadernets Rubio per a l'Estruch del 'Quadern', per favorrrr!!! "Tila i bicarbonato" per a tot aquell que estima les llengües i les literatures i arriba a aquest despropòsit de blog, pleaseeee!!!

    ResponderEliminar
  2. ¿Que pasa, que como no tienes nada que decir del fondo, te limitas a la forma?

    ResponderEliminar