viernes, 30 de diciembre de 2011

BUS PLATJA-POBLE A NADAL I LA NIT DE CAP D'ANY

L’AJUNTAMENT AMPLIA LA LÍNIA D’AUTOBÚS TAVERNES/PLATJA EN CAP D’ANY

E-mailImprimirPDF
PLATJA_DE_TAVERNES_AVINGUDA_LA_MARINAL’Ajuntament de Tavernes ampliarà l’horari de la línia d’autobús Tavernes/platja des del 27 fins al 31 de desembre.
Per a facilitar que els residents de la platja de Tavernes puguen gaudir de les diferents activitats culturals, lúdiques, festives i esportives que es celebren eixos dies, s’amplia l’horari d’autobús a les 21:00 hores. 
El 31 de desembre hi haurà, a més, un servei especial d’autobús que des de la 1:30 hores de la matinada farà una ruta continuada Tavernes/platja de forma ininterrompuda fins a les 8 del matí. 
Este servei especial es facilita als usuaris per a evitar tant com siga possible la utilització de vehicles particulars. 
La línia especial d’autobús de matinada, realitzat conjuntament entre l’Ajuntament i la discoteca Bambú de la platja, tindrà dues parades en la zona litoral: una parada situada al San Isidro i una altra en el final de l’avinguda de la Marina, en direcció al canal.

Dada la putada que ha hecho el festivern a los hosteleros de la playa, recordemos que muchos jóvenes pasaban la nochevieja en la playa incuso dormían allí, al menos que se palíe el mal hecho por quién permitió ese festival en esas fechas. 
Un diez para quién haya propuesto esta solución ( no andará muy lejos de Aceplat, esos que algunos dicen no sirven para nada, que son una especie de contubernio) y para la concejala de playa que lo ha facilitado, Doña Carmen Canet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario