viernes, 23 de diciembre de 2011

SOPAR NADAL E.P.A.

La Escola Permanent d'Adults Bolomor celebrarà  huí Dijous el seu tradicional sopar de nadal,   on , a més de sopar, es sortegaràn regalets i es jugarà al "amigo invisible", en el que tots els        assitents porten un regalet, de preu no superior a tres euros, es tracta d'un joc, i li s'ha dona un número al que li correspondrà un dels regalets aportat per un altre dels participants. També hi haurà ball i a saber que més sorpreses ens preparen els  nostres benvolguts mestres i equip rector de l'associació...


             
               Una estona de segur ben divertida i plena de rialles. Vos informarem



Divendres 23 : Tal i com anunciarem aquestos dies passats, es celebrà dit sopar amb l'assistència de més d'un centenar de persones i amb la presència de la concejala delegada d' educació Na Pilar Altur, que va tindre la deferència d' acompanyar-mos, lo qual li agraïm . 

Començarem amb un bon soparet, amenitzat amb bons vins, cervesseta i aigua també, acabat amb un bon postre regat de cava i dolços nadalencs, seguit del obsequi al matrimoni que porta els comptes i l'assessorament de l'associació, d'una caixa nadalenca en agraïment per la seua tasca gratuíta, i del repartiment d'un número que serviria per a entregar a cadascun del assistents rebre un regalet d'un dels altres assisstents desconegut, es dir, el joc conegut com "l'amic secret" : rialles a muntó davant l'originalitat d'alguns dels regals. A continuació amb el mateix numeret es va procedir a sortejar regals donats per diverses empreses locals. I acabat tot açò arrancava la música i amb ella el ball, com sempre un poc de recel al principi i després i poc a poc, sumant-se més i més persones al rogle , fins a deixar casi buides les cadires, i fins que el cos aguantà. 

El dit, una bona nit que es repetirà tots els nadals fins al infinit, i que, com preveíem, una estona ben amena, de germanor, ball , i, en conclusió, festa , que es de el que es tractava.

De tot açò es prengué deguda nota visual per part de professionals mitjans-sant fotos i vídeo, de les quals primeres vos farem arribarr algunes en quant ens les faciliten aquestos.

Des de aquestes planes, i en nom de l' Associació Bolomor i de l'Escola Permanent d'Adults a la que tinc el gust i l'honor de perteneixer, vos desitgem uns bons nadals i un prosper any nou per a tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario