miércoles, 14 de diciembre de 2011

VERGERET TRANQUILITAT ABSOLUTA (3) Carta al alcalde i ex-alcaldes de Tavernes implicats


Señores lectores, quiero desde este blog lanzar un mensaje de tranquilidad absoluta, todo está en fase de solución y no va a pasar nadayo lo estoy plénamente y yá lo estaba antes de que saliera y después que salió la noticia pues yá conocía el tema de la solución al problema de inundabilidad.


                                        CARTA OBERTA A JORDI, EUGENI I MANOLO 
Desprès de la meua modesta aportació des de este blog per a tractar d'aclarir i tranquil.litzar sobre aquest tema que tant ha preocupat als nostres veïns , el tema de Vergeret, ara li demane als polítics, i en concret, als tres alcaldes, dos d'ells que han sigut, i al actual, de Tavernes, a més que 'u d'ells es el actual cap de l'oposició, que eu facen de la forma que ahir els demaní als tres : que es reunisquen i amb ells tots els mitjans de comunicació possibles, i facen una nota comú ,i, encara més important, donen una imatge d'unitat i fermesa davant este tema : una imatge val més que mil paraules, diuen, i en este cas sería molt important.


Eugeni, em digueres que estaves a disposició del actual govern per el que fer-ha falta, Manolo tu em digués el mateix però matizanme que era l'alcalde el que deuría d'haver mogut fitxa. Jordi, tu no em contestares


Jo no se qui te que moure fitxa, supose que el actual alcalde, però siga qui siga, mereixeu-la, deixeu-se de polítiques i feu el que degueu de fer per el vostre poble.


Els grans polítics es demostren en les grans ocasions, i esta es una d'aquestes, a vore si eu demostreu.


En cuanto a los lectores, les ruego hagan llegar este mensaje de tranquilidad a todos los que puedan, muchas gracias, es por el bien de Tavernes. 

1 comentario:

  1. un vecino de Plaza de Malta14 de diciembre de 2011, 20:27

    Yo sigo sin estar tranquilo del todo, porque de momento si hay una riada la primera hola es para mi finca, estoy pensando en comprarme una barca.

    ResponderEliminar