viernes, 2 de diciembre de 2011

PROGRAMACION TAVERNES DICIEMBRE


• DIVENDRES 2: VIII FESTIVAL TAVERNES SOLIDÀRIA. ORGANITZA: PEPE I PACO. CASA DE LA CULTURA 22 hores 7€. Pati butaques/ 5€. Platea 1r. pis. Recaptació per a: Mano a Mano, Lluita contra el càncer, Solidaritat amb el 3r. Món i ADISVA

• DIUMENGE 11 TEATRE FAMILIAR LA PELL DE GALLINA DE L’HORTA TEATRE. CASA DE LA CULTURA 18 hores Entrada3€.

La pell de gallina és un espectacle per a xiquets i també per a grandets, que conta les peripècies que viu la protagonista a l’hora d’entendre de manera literal el llenguatge dels adults. Un espectacle que mescla l'ancestral tradició del conte oral amb efectes visuals, en què les noves tecnologies es posen al servici d'un joc escènic estimulant i màgic per als més menuts.

• DIVENDRES 16: ESPECTACLE DE BUTXACA A L’ESCENARI DOS PAL SAC DE CANDINAXIS. CASA DE LA CULTURA 22 hores. Preu: 7,50€./ reduïda: 6€. 

Un sac de sacs, farcits d’imprevistes paraules, teatralitzades, contades, cantades, I...DEADES pels dos sacadors Llorenç Giménez i Vicent Cortés.S'advertix que este espectacle pot tindre molta gràcia !!!

• DISSABTE 17: CONCERT BENÈFIC DE NADALENQUES PER LA CORAL MARINYENT. CASA DE LA CULTURA 20 hores. Entrada a canvi d’aliments no peribles. A BENEFICI DE CÀRITAS INTERPARROQUIAL.

• DIUMENGE18: CONCERT DE NADAL ORQUESTRA LA VALLDIGNA MANCONUNITAT. CASA DE LA CULTURA – 19:30 h. DIRECTOR: CARLOS REVERT ESPÍ. Entrada lliure 

• DIVENDRES 23: TEATRE FAMILIAR CONSONANTS DE MADUIXA TEATRE CASA DE LA CULTURA 18 hores. Entrada 3€.

Consonant és un espectacle en què el teatre, dansa, ombres, arts plàstiques i noves tecnologies ens transporten a un món de poesia visual que es nodreix de la imaginació de Paula i Aina. L’univers imaginari del poeta Joan Brossa és el referent d’aquest espectacle on la transformació de les lletres en objectes, la màgia i els jocs de paraules són vertaders protagonistes.

• DIMARTS 27: CONCERT DE CAP D’ANY DE LA BANDA. CASA DE LA CULTURA 19 h. DIRECTOR: CARLOS REVERT ESPÍ Entrada lliure 

• DIJOUS 29: DOCUMENTAL: UNA LLENGUA QUE CAMINA d’AMANDA GASCÓ FESTIVERN.CASA DE LA CULTURA – 19:30 h. Entrada lliure 

El film retrata la vida diària de cinc persones que viuen a distints punts del territori valencià i que ens permeten fer una radiografia de la llengua de nord a sud, de les ciutats i dels pobles.

Una professora de periodisme de la Universitat d'Alacant, Mar Iglesias; el cantant i lletrista d'Obrint Pas, Xavi Sarrià; un dermatòleg de l'Hospital General de Castelló, Gerard Pitarch; una romanesa valencianoparlant, Dariana Groza, i el mestre d'infantil i expresident d'Escola Valenciana Diego Gómez posen rostre a l’estat de salut del valencià. El film és una producció de Vilaweb en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb el suport de d'Escola Valenciana, Edicions Bromera, Edicions 96 i l'Institut Català de les Indústries Culturals.

• DIVENDRES 30: CONCERT DE FELIU VENTURA - ARTHUR CARAVAN FESTIVERN. CASA DE LA CULTURA – 19:30 h. Entrada 3€. 
• DISSABTE 31: CAP D’ANY 11-12 TAVERNES DE LA VALLDIGNA FESTIVERN. CASA DE LA CULTURA – 13 h.
·                          CONCERT ARRÒS MOVIE. Entrada lliure.
·                          CONCERTS AL PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS Entrada 20€. 25€.
·                         OBRINT PAS  - LA PEGATINA - NEW YORK - SKA JAZZ ENSEMBLE -  LA RAIZ -  ARRAP ^ PANORAMIX

       ( Font : web Ajuntament)



No hay comentarios:

Publicar un comentario