lLegim en EL PERODIC Autonómic "LAS PROVINCIAS" que un veí de Tavernes ha cuinat un roscó gegant. es el mateix que ha fet el betlem que fins a huí ha utilitzat este blog per a felcitar-vos els nadals.
I es que este jaime es un tipo creatiu, ja eu demostrà com a autor dels sainets que representa la falla la via de vers en quant .
a més, del atur ha passat al autoempleo i a creat llocs de treball en el forn , abans "de purin" .
enhorabona i ojala isqueren més com ell !!!
LA SAFOR
Un horno de Tavernes cocina un roscón de Reyes gigante
El propietario del Forn Pa de Blat en Tavernes, Jaime Gilabert, ha preparado un roscón de Reyes gigante. Para ello, ha empleado nueve kilos de masa que coció a fuego lento. Frutas dulces, azúcar y chocolate completan la receta de este super roscón que ahora expone. Antes de las Navidades ya cocinó un Belén de dos metros cuadrados hecho con pan.
No hay comentarios:
Publicar un comentario