jueves, 3 de enero de 2013

LA PLAÇA DEL AJUNTAMENT, BRUTA UN DIA I MIG

Ahir informaven de que a les 7,30 de la vesprada del dia 1, la plaça seguía sense netejar de les deixalles de la no-celebració pel motiu que també comentí ahir, de les campanades de nit vella , entre altres vidres i botelles .
Doncs, bé, ens comuniquen com podeu vore en els comentaris a dit article, que fins al migidia del Dimecres no s'escomençà a la neteja de la mateixa, amb el perill que això supossà,  donat que durant tot el dia del Dimarts i el matí de dit Dimecres, amb l'ajuntament obert i per tant amb pas cap a ell i per la plaça en sí com a centre del poble , es transitaba per una plaça amb vidres a la mateixa porta del Ajuntament.

Açò em dona que pensar que fins a que s'obrí l'ajuntament a les 8 del matí i arrivaren els funcionaris, o fins a que arrivà algún regidor, com ningú va previndre la neteja de la plaça com s'ha fet tots els anys, ningú va manar que's netejara i es deguen entrar les presses al vores amb el cul al aire .

          TORNE A PREGUNTAR : DE QUI HA SEGUT L' ERRADA ?  Que alçe la mà ...

1 comentario:

  1. da igual de quien halla sido el error de la limpieza, en definitiva ha sido un fallo del gobierno. No queramos tirar una pelota a otro campo. La realidad es la que es, y no la podemos cambiar.

    ResponderEliminar