martes, 8 de enero de 2013

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis

La Biblioteca de Tavernes amplia l’horari habitual per a facilitar la preparació d’exàmens dels universitaris .

l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posa a l’abast dels estudiants universitaris les instal·lacions de la Biblioteca Pública Municipal perquè puguen preparar els exàmens de gener.

Des del 7 de gener fins a l’1 de febrer, la Biblioteca ampliarà l’horari amb motiu dels període d’exàmens de la convocatòria de gener per a estudiants universitaris. L’horari establert durant este període extraordinari és de les 10 del matí a les 23 hores.

En l’horari d’ampliació extraordinari, la Biblioteca funcionarà sols en la planta baixa com a sala de lectura; no hi haurà servei de préstec o devolució, expedició de carnets, informació bibliogràfica, accés a terminals públics, etc., que es mantindrà com sempre en la franja horària habitual.

La regidora d’Educació, Pilar Altur, ha manifestat que “són molts els nostres estudiants que estan ara mateix en exàmens. La Biblioteca Municipal amplia l’horari habitual per a facilitar als estudiants universitaris un lloc perfectament adaptat a les seues necessitats i que es converteix durant un mes en l’espai ideal per a preparar els exàmens de gener”.

 Nou curs de plantes medicinals organitzat pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna prepara un nou curs de plantes medicinals, Flora de les nostres comarques, que tindrà lloc del 9 de gener al 6 de febrer

L’èxit obtingut en la primera edició del curs de plantes medicinals impartit en el CETV l’any passat ha animat a repetir l’experiència. El curs s’anomena Flora de les nostres comarques i s’impartirà des de demà 9 de gener fins al 6 de febrer, cada dimecres a partir de les 20 hores i fins a les 21:30 hores.

El curs, impartit per Vicent López Ferrandis, tindrà lloc en la seu del CETV, en el carrer de Sant Pere número 49. Està format per huit jornades que es faran en les instal·lacions del Centre, a més de tres aules pràctiques els diumenges, en indrets de les nostres comarques per a conèixer la flora. Està previst per als diumenges 20 de gener, 17 de febrer i 10 de març.

Demà dimecres dia 9 de gener, a les 20 hores, serà el primer dia del curs. Els interessats a participar-hi sols hauran de presentar-se en la seu del Centre Excursionista de Tavernes i fer l’abonament corresponent: 10 euros per als socis i 15 per als no socis.

A QUI CORREPONGA : 

En almenys tres ocassions hem oferit a esta associació el qu'ens envie qualsevol nota que vullga fer pública, com fa amb altres blogs, sense resultats positius  , sols rebem notes seues per mig del Ajuntament, com es este el cas . Donat el seu poc apreci estem considerant el
deixar de publicar res sobre  la mateixa .

I jo em pregunte : Perquè ? Si algú eu sap ens eu diga ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario