viernes, 4 de enero de 2013

NOTA DEL PARTIT POPULAR SOBRE LA CAVALCADA DE REIS

EL PP CRITICA QUE EL TRIPARTIT APLIQUE RETALLADES I ES GASTE 27.000 € EN UNA CAVALCADA

El Partit Popular de Tavernes vol mostrar la seua total oposició a la decisió del Tripartit de gastar-se 27.000 euros en una cavalcada de Reis mentre seguix aplicant retallades extremadament dures a les associacions i clubs de Tavernes.


El govern de Jordi Juan gastarà 27.000 euros en una cavalcada en poc més d'una hora mentre lleva ajudes a la gent de la nostra ciutat.

27.000 euros que costa la cavalcada és una quantitat major que l'ajuda que es destina a dues entitats que estan treballant pels més necessitats, com són Creu Roja (rep 15.000 euros de subvenció) i Càritas (que en rep 10.000).

27.000 euros de despesa en la cavalcada són majors que els 21.500 euros que l'ajuntament destinarà en 2012 a les beques de menjador.

El Tripartit es gastarà més en la cavalcada de Reis que en beques per a material escolar, que al pressupost municipal compta amb 25.000 euros.

27.000 euros de despesa en la cavalcada de Reis supera el pressupost municipal destinat a educació i promoció lingüística, on es destinen 20.000 i 6.400 euros respectivament.

Eixos 27.000 euros de la cavalcada d'una hora de durada és el mateix import que l'ajuntament destina a la UD Tavernes o a la Banda de Música.

Al grup popular li sembla una barbaritat i una contradicció que d'una banda l'Ajuntament ens puje els impostos i retalle subvencions a totes les associacions, clubs i ONG locals, mentre li paga 27.000 euros a una empresa de fora? indica el portaveu dels popular Manolo Vidal.

La despesa en la cavalcada en 2011 encara va ser major i per tant més gran la barbaritat.

A més, es comenta que el personal responsable de l'empresa organitzadora de la cavalcada té una forta vinculació amb el Bloc Nacionalista i que se li ha pagat ja un part de l'event.


SOLS AFEGIR QUE LA IL.LUSIÓ D'UN XIQUET ES VORE ALS REIS PERÒ EU ES MÉS ENCARA EL REBRE UN JOGUET I PER DESGRACIA MOLTS NO EL TINDRÀN : I SI PART D'EIXE GASTO S'HAVERA DESTINAT A QUE TOTS EL XIQUETS DE TAVERNES TINGUEREN DE SEGUR UN REGALET ESTE DIA ? PERQUÈ DE SEGUR QUE CÀRITES I CREU ROJA PODRÍEN HAVER-HO FET EN CAS DE DE DOTARSE-LI DE MÉS AJUDA EN VERS DE RETALLARSELA, O NO ? .

I ES QUE NO S'ENTEN COM PER UN COSTAT ES S'APLICA UN PLA D'AJUST TAN SEVER, I QUE JO APOYE PERQUÈ ERA NECESSARI ACABAR AMB ANYS DE DÉFICITS , I AL MATEIX TEMS ES DESPILFARRA EN EVENTS QUE ES PODRÍEN DUR ENDAVANT EN MENYS. 

AL FINAL TINDRÀN RAÒ ELS QUE DIUEN QUE HI HAN DINERS PER AL QUE'S VOL , I QUE PER A CERTES REGIDORÍES NO ES REPARA EN GASTO ...

2 comentarios:

  1. Lo que yo te diga6 de enero de 2013, 13:46

    Preferisc un milio de voltes que es gasten 27.000 euros (no vull entrar si molt o poc) en una cavalcada per a xiquets, que gastar-se 60.000 euros com va fer el PP en uns informes sobre el PAI pagats fora de l'Ajuntament, sabent que no s'anava a fer, o gastar-se una altra vegada 6.000 per fer un informe extern donat que els dels tècnics de la casa no eren del seu grat i li deien que allò que volien fer no era legal. L'altre informe a la carta ho va permetre. O gastar-se milers d'euros en un llibret a tot color per a Fitur del 2011 amb una bona foto de Manolo Vidal, això si.


    I sempre parla qui ha de callar:

    1- amb els 54 milions d'euros que segons la premsa ens ha costat el rescat de la Formula 1 de l'empresa Valmor, pregunte:

    Quantes ajudes a Caritas s'haurien fet?
    Quands depenents s'atendrien?
    Quantes beques de menjadors es dotarien?
    Quantes pagues extres a funcionaris?
    Quanta dotació en hospitals?
    Quants professors en els nostres centres?

    2. Amb els milers i milers d'euros que han perdonat Rojoy i Montoro a les grans fortunes, a tots els que han deixat de pagar hisenda i ens han defraudat.

    Quantes ajudes fariem a Caritas?
    Quants depenent atendriem...

    I així podriem continuar dient el mateix pero, no solament de fora Tavernes sino amb coses de Tavernes i del PP:

    200.000 euros en un carril bici que no aprofita per a res
    200.000 euros en una escola a la platja que no serveix ni te demanda
    200.000s euros en una urbanització privada 8sector 12)
    Milers i milers d'euros alçant voreres que estaven noves

    Sempre parla (el PP) qui ha de callar (el PP)

    ResponderEliminar
  2. A més, es comenta que el personal responsable de l'empresa organitzadora de la cavalcada té una forta vinculació amb el Bloc Nacionalista i que se li ha pagat ja un part de l'event.

    Si tot el que digueu és tan veritat com això, el nas vos creixerà mes que a Pinotxo. No s'entereu de la pel·lícula.

    ResponderEliminar