miércoles, 23 de enero de 2013

REPÀS DE PREMSA DIGITAL, NOTICIES COMARCALS

Em pregunten el perquè publique més noticies de Las provincias que de Levante , i perquè no arreplegue totes les que eixen en estos diaris.

Doncs bé, tots els que llegiu la premsa en versió digital i en versió escrita, sabe que la primera no arreplega la totalitat de les noticies que arreplega l'escrita, i que Las provincias en arreplega més en este tipo d'edició que el Levante. 

Nosaltres arrepleguem les noticies de la versió digital, simplement per comentar-les si cal, i amb això que es cree reflexió sobre el que assenyalem o inclús debat, que es l'objectiu d'este blog .

Una vegada aclarit el tema, trovem en Las provincias : 

Vecinos de Tavernes alertan del riesgo de que haya unas treinta casas abandonadas
Una vivienda abandonada y sin puerta en la calle Empedrat, en Tavernes de la Valldigna. ::LP

Vecinos de Tavernes alertan del riesgo de que haya unas treinta casas abandonadas

Los inmuebles están en la calle Major y en la zona del Calvari y producen humedades y suciedad en las viviendas contiguas 

Clara Grau gana el premio Lletra d'Or de las Fallas de Tavernes


                                                        Enhorabona.

2 comentarios:

  1. Un dels casos mes famosos de casa en ruina de Tavernes es la Casa de les Indalecies quie porta dos anys amb tanques i ahi continua i l'Ajuntament fa mes de dos any te paralitzat un milló de euros per a la seua compra per a decidir que no i estar pagant interessos.
    1.000.000€ si paguem un interes del 5% (per exemple) durant 2 anys son mes 100.000€ pagatsd'interessos per a res (4 cabalgates de les que ara fa l'ajuntament) que no es poc.

    ResponderEliminar
  2. No va dir Jordi que ho desestimaven i tornaven el prèstec?

    ResponderEliminar