jueves, 3 de enero de 2013

Gab. premsa Ajuntament, CAVALCADA DE REIS

La cavalcada de Reis de Tavernes desperta una gran expectació en tota la comarca

Tavernes torna a despertar l’expectació amb la cavalcada de Reis. La capital de la Valldigna continua apostant per la il·lusió dels menuts de la localitat en la nit més màgica de l’any. Una il·lusió que per unes hores també faran seua els majors que acompanyen els xiquets a rebre Ses Majestats els Reis d'Orient, que arribaran en una cavalcada de màgia i fantasia que omplirà els carrers de llum, festa, espectacle, música i color.

El dissabte dia 5 de gener, a les 18 hores, arribaran Ses Majestats a la placeta del poliesportiu per a iniciar una cavalcada de Reis d’allò més especial. Serà un gran espectacle adreçat als menuts que eixirà del carrer del Metge Paco Valiente, seguirà pel trajecte habitual, és a dir, carrer del Molí, passeig de Colon, Rei en Jaume (Prado Comarcal), carrer de València, carrer Major, i acabarà en la plaça Major, on tindrà lloc la part més esperada de la cavalcada i on més sorpreses hi haurà preparades per als veïns i visitants.

Un dia abans, el divendres 4, a les 19 hores, la plaça Major de Tavernes serà el lloc assignat per a rebre els emissaris dels Reis d’Orient, que saludaran tots els xiquets i recolliran les seues cartes plenes d’il·lusions i d’innocència. Els emissaris seran el preludi de la nit més especial de l’any.

La cavalcada de Reis és una aposta ferma de la Regidoria de Cultura per a reactivar i donar cobertura a una activitat molt entranyable però que es perdia any rere any per falta d’un pressupost adequat, i que estaven salvant els col·lectius fallers amb molta voluntat i pocs recursos i mitjans. Tavernes busca consolidar l’expectació i bona acollida que va aconseguir la cavalcada de 2011, i ser un referent comarcal.

La regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, ha manifestat que "la nit de Reis és la nit més màgica. Per això vos convide a veure la nostra cavalcada, en què la màgia omplirà els carrers i il·luminarà els ulls dels més menuts i també dels majors. És el dia en què els xiquets esperen emocionats veure els Reis i la nit més important per a ells. Es mereixen la millor cavalcada i això és el que hem preparat”.

La cavalcada de Reis de Tavernes girarà al voltant de la fantasia. La nit més màgica de l’any adquirirà el seu sentit més ampli amb una desfilada en què els personatges fantàstics de la tradició popular, els contes, les pel·lícules i la ficció passejaran pels carrers de la ciutat. D’esta manera, el geni d’Aladdin, Mary Poppins, Peter Pan, Harry Potter, follets, fades i un fum de personatges màgics acompanyaran altres protagonistes de les històries més conegudes com Shreck o Alícia, arribada des del País de les Meravelles.

La cavalcada compta amb la col·laboració del CIM Tavernes, l'Escola Hípica Pataco, la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local.


NO M'EXTRANYA QUE ALÇE EXPECTACIÓ, DEGUEM DE SER L'UNICA POBLACIÓ QUE EN ESTA EPOCA DE CRISI ES PERMET GASTAR-SE UN DINERAL , 27.000 EUROS, EN UN ACTE D'ESTE TIPUS ... VINDRÀN A VOREU PER A CREURESEU .

ES VEU QUE ELS REIS ARRIVARÀN EN CADILLAC O SIMILAR, I QUE LES CORONES DEUEN DE SER D'OR DEL BÓ ....

15 comentarios:

  1. Les declaracions de la Regidora son un insult a totes les persones que, com jo, han participat alguna vegada en la cabalgata de reis.
    Serà el mateix colaborar per amor al arte que cobrar 27.000€.
    27.000€ son mes que totes les retallades fetes als clubs, banda, falles, ONG's junts i damunt son para uns de fora.
    NO DIU J.J. QUE NO HI HA DINERS!

    ResponderEliminar
  2. Lo que yo te diga4 de enero de 2013, 9:21

    Davant les critiques que la cavalcada està rebent quan encara no l’han vista, voldria recordar aquestes paraules de l’Evangeli de Sant Mateu a eixa gent, que es creu majorment católica, apostólica i romana, eixa gent que ara es pela el cul practicant la caritat en una mà mentre amb l’altra vota i recolza els partits que són els la causa que tantes i tantes famílies tinguen menester d’eixa caritat.
    Voldria recordar aquestes paraules a tots aquells que usen un acte de xiquets per practicar la critica demagógica contra el govern municipal, quan els xiquets no deuen res del que està passant i no els hem de fer pagar les conseqüències de tantes Formules 1, Calatraves, Ciutats de la Llum, aeroports sense avions, Terres Mitiques… que son les que ens han dut a la ruina.

    Evangeli segons Sant Mateu:

    En aquell moment es van acostar els deixebles a Jesús dient: Qui serà el més gran en el regne dels cels?
    Ell, cridant a si a un xiquet, el va posar enmig d'ells i va dir: En veritat us dic, si no us torneu i us feu com a xiquets, no entrareu en el regne dels cels.
    Doncs el que s'humilia fins a fer-se com un xiquet d'aquests, aquest serà el més gran en el regne dels cels, i el que per mi rebés a un xiquet com aquest, a mi em rep; i al que escandalitzara un d'aquests menuts que creuen en mi, més li valguera que li penjaren del coll una pedra de molí i l’enfonsaren en el fons del mar.
    Ai del món pels escàndols! Perquè no pot menys d'haver-hi escàndols; però ai d'aquell per qui vinguera l'escàndol!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gestió municipal de xiquets, com l'evangeli.
      Amèn.

      Eliminar
  3. Lo que yo te diga4 de enero de 2013, 9:30

    Anonim de les 20:05 la cavalcada no és per la gent de fora, sino per als meus dos fills, la meua noboda, la filla del meu veï...és per a més de 3.000 xiquets i xiquetes del poble i per a mes de 2.000 families del poble, que també paguen els seus impostos i no són de clubs esportius, banda, falles, ONG i també tenen dret a aprofitar-se i vore alguna cosa per a ells amb els diners que paguen.
    A tu, com a tants de la teu corda, els diners vos importa una bleda, teniu igual, el que no podeu suportar es que, mentre vosaltres fereu durant 16 una KK de cavalcada i vosaltres que podieu, se n'anaveu fora a disfrutar de la Gandia, Alzira o Ontinyent, mentre la gent del poble passava la ma per la paret, ara veieu com la de l'any passat la plaça pegava un esclafit i enguany més.
    Vergonya tindria jo de voler fer pagar els menuts els vostres desficacis i malbaratament que heu fet en el diner del poble, arruinant l'Ajutnament, i ara voler que els xiquets es queden sense res.

    I em sembla molt bé: Si no hi diners per a altres coses, em sembla molt bé que se'ls gasten en els xiquets una volta a l'any i si no hi ha que els traguen de les pedres. Mira, amb l'estalvi de la paga extraordinaria que els teus han furtat, si furtat, a tots els funcionaris la cavalcada pagada i ben pagada.

    Vergonya tindria jo de fer comentaris com els teus.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les extres dels funcionaris són per a tapar el foradet de dèficit fet a l'Ajuntament.
      Els d'ara també tiren amb pólvora de reis (mags).
      Amb el que es podria traure pel Festivern, cavalcada pagada, i no xicoteta.

      Eliminar
  4. María lourdes q4 de enero de 2013, 9:51

    Estoy segura que realmente podríamos hacer una cavalgata para los niños sin gastarnos veintitantos mil euros en ello, y el resto, realmente pensar en esos niños que tal y como está la situación no van a recibir ningún regalo, y ayudar a las familias para que puedan comprarlos. Eso sería lo que diría san mateo, lo demas son palabras

    ResponderEliminar
  5. 27.000€ para los de fuera, 150€ para cada falla que participe (una limosnita para que callen),.... vayan sumando señores del tripartito a ver cuanto nos cuesta el capricho

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo fora faller li diria als polítics que eixiren ells i es qudaren els 150 €, de vergonya, a vore com lluia la cavalcada de figurants sense els fallers.

      Eliminar
  6. Lo que yo te diga4 de enero de 2013, 16:49

    Efectivament, podriem fer una cavalcada per a xiquets sense gastar-nos un euro ¿quina cavalcada, fariem? ¿la mateixa que s'ha fet els darrers 16 anys? ¿la KK de cavalcada que feia que tota la gent que podia fugira del poble i se n'anara fora del poble?
    Maria Lourdes: Sant Mateo segurament no diria això, sino que diria sepulcres emblanquinats que per fora semblen bells i per dins esteu podrits. Com estan alguns que hem vist córrer estos dies per demanar "pels pobres" de Tavernes i després són els que voten i recolzen i representen el partit que els ha fet pobres.

    La millor ajuda a les families és eixa: justicia social i no com la politica del PP, retallant sous, retallant ajudes socials, retallant en sanitat i educació. Això si: la Cospedal cobrant vora 300.000 euros a l'any. I 20 milions perquè Camps i ara Fabra tinguen Formula1.

    Lo que jo te diga: Sepulcres emblanquinats...

    ResponderEliminar
  7. El problema es que en este poble també s'ha retallat de partides socials i s'han pujat taxes i per contra hi han diners per a boato : No el pareix contraproducent ?

    ResponderEliminar
  8. "Lo que yo te diga", veus com al final sí que pensem el mateix, em pareix molt correcte el que dius del PP, de las retallades y moltíssimes coses més que açi no anomenem i estàn ahí, pero aixó no justifica el que es tinguen que gastar 27.000 euros en una cavalcada, perqué aleshores ells són igual o pitxor de el que están criticant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que "són" no Lourdes, a "Lo que yo te diga" has de contestar-li que "sou". La gent que estem al marge de la política, o millor dit dels polítics no intentem defensara cap postura indefensable com el boato que anomenes tirant la culpa a l'oposició, i eixa cançoneta ja cansa, discurs que per ara els ha funcionat per a tornar-se al poder el PP i SOE.

      Eliminar
  9. Lo que yo te diga6 de enero de 2013, 15:36

    Robingut, no faces demagogia: Tu dius que "Les extres dels funcionaris són per a tapar el foradet de dèficit fet a l'Ajuntament"
    I això saps que és completament demagogic, perquè saps que en eixe enterro ni entra ni ix l'ajuntament, es el govern central qui ho ha ordenat. De vegades diusa alguna cosa de trellat, pero després ho cagues tot amb coses com eixa. Com si els demes no saberem qui ha ordenat no pagar extres i qui retalla.

    I tu Administrador sembla ser que no tens xiquets - ja se que en tens-. Boato li dius a una cosa per als xiquets, una única cosa a l'any per a ells. No s'ho mereixen?
    Tu no vols lo millor per als teus fills? Perquè l'Ajuntament no ha de voler el millor per als xiquets del poble?
    Conec pares que no han fet algun menjar especial estos Nadals i altres han sacrificat alguna cosa pero ahir no va faltar l'equipatge del Barça, del Valencia o del Messi, o el regal que volia el fill. S'han sacrificat perquè el seu fills tinguen el content. L'Ajuntament no pot sacrificar alguna cosa i fer contents als xiquets? Ara, a mi em fa la impressió - perdoneu si no així- que en el fons només volen que pegar-li palo al govern. Si hagueren dit: no fem cavalcada, estarieu criticant que no es fera.

    I no Maria Lourdes no es el mateix ni paregut. Ells, els del PP, han balafiat i balafien en moltes coses que no anem a repetir i ho feien per interés be dels amics o del partit amb la pressumpta financiació. Llegim els diaris i cada dia hi ha mes coses, les velles de sempre, i les noves, com ahir els 54 milions regalats a Valmor per la Formula 1.
    I l'Ajuntament no ho va per interes dels amics sino del poble, dels xiquets, que només ens recordem d'ells quan ens interessa. A mi, donar un dia de satisfacció als xiquets, no es balafiar. Ja tindran temps a passar-les canutes, com les passem els demes. Si tu ho creus així jo no. Segur que el dia que visqueren ahir ho recordaran dies i dies. No és una hora, com algu diu, és la il·lusio de tot un any.

    I no es molesteu en respondre, o molesteu-vos si voleu. No vaig a dir res mes. Nomé sou els d'eixe pensar tres o quatre persones i els del PP en tot el poble. Demà dilluns, tot oblidat i per als 3.000/4000 persones que estaren a la Plaça i la veieren continuaren dient que una bona cavalcada, etc.
    Com hui una mare: I dius que ha costat això? I que? Tants diners es gasten que una cosa que fan per als xiquets, bé esta.

    ResponderEliminar
  10. Vols dir que si no ho ordenarà el govern central, l'Ajuntament no es preocuparia d'amortitzar "el foradet"? Ara resulta que els d'ara es preocupen pels funcionaris, ves ipregunta-los a ells (pero als que no cobren hores extres ni la productivitat que son la majoria). Els xiquets es mereixen una atenció, pero qualsevol pare amb dos dit de trellat els compra la samarreta del mercat a 5 € i no deixa de menjar per anar a la tenda oficial i gastarse'n 90. Això al meu poble es diu bufar en caldo gelat, digues si es o no boato quan per al xiquet es la mateixa i lo únic que canvia es lo que xala el pare del que s'ha gastat. De així hi ha molta gent que conec i em sembla absurde, que ho facen amb diners públics, indignant.
    I si compares este tema amb Valmor i F1 deixes en molt mal lloc al govern local, donat que es el mateix al nostre nivell, ja que els únics beneficiats son les empreses amigues de la cavalcada i Festivern per això no cal que sigam del PP els que critiques açò, perquè amb els d'abans ja ho vam fer. Sols poden beneir estos actes de malbaratament els que es poseu la bena als ulls en tal de defensar postures partidistes que no tenen res a vore amb el servei al poble, sinó els servei als interessos polítics. De oblidar res, i no aigües demagògic quan dius que una cosa que fan pels xiquets, quan en fan moltes al llarg de l'any, el que no esta clar es si sempre es gasten quan es pot i a bona relació qualitat/preu.

    ResponderEliminar