martes, 8 de enero de 2013

REPASSEM LA PREMSA COMARCAL

Trovem en Las provincias que :  

Tavernes urbaniza el entorno de la escoleta la Sardina

 L'obra está licità per 198.000 euros, la farà una empresa local, Construccions Estruch, i consistirà en acabar el vallat del edifici, el pati del mateix i les obres d'urbanització dels alrededors. 
CREC, PEL QUE HE SENTIT EN ELS PLENOS, QUE SERÀ PER A APROFITAR ALGUNA SUBVENCIÓ, DONCS NO HI HA PREVIST PRESSUPOST ALGÚN PER A EIXA OBRA EN ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS, I A MÉS EL GOVERN DEL TRIPARTIT S'HA MOSTRAT EN DIVERSES OCASSIONS CONTRARI A FER-HO AMB DINERS MUNICIPALS, AL CONSIDERAR QUE ES UN OBRA QUE ES VA PORTAR ENDAVANT SENSE ESTUDIS PREVIS I QUE NO TÉ  JUSTIFICADA NI LA SEUA NECESSITAT NI LA SEUA VIABILITAT.
En altres ocasions ja m'he mostat favorable al projecte per considerar que's una forma de començar a desestacionalitzar la platja el crear els servicis bàsics, com es en este cas l'educació, i que no es deu de messurar en diners éste servici, i eu dic amb respecte a la seua o no viabilitat . Tampoc les festes son rentables económicament i no per això les deixem de fer-les ... o no ? .


El origen del fuego de Tavernes en el que murió un hombre podría estar en una estufa


Desgraciàdament son moltes les noticies que escoltem per esta causa : PRECAUCIÓ !!! 

4 comentarios:

  1. Ja no es que siguen rentables les activitats de festa, sino també les de cultura, això sense contar el que ens costarà el manteniment de la casa de la cultura. Té demanda la majoria d'actes culturals programats per l'Ajuntament? Pues que canvien per altres més barats i populars i destinen els diners a altres coses.
    I que no malinterprete ningú, no dic fora la cultura, sino que pel mateix raonament del govern, ahí tampoc és econòmicament rentable. De totes maneres si la regidoria de educació és del PSOE i no obri boca és que no li interesa massa ni l'escoleta ni la platja.

    ResponderEliminar
  2. Per a que fan estes obres de 198.000€ si no volen obrir l'escoleta?
    No entenc a estos de l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  3. Estruch: la urbanitzacio està contemplada en el pressupost 2011. És una obra pendent. SEmbla mentida que no ho sapiga despres la murga que ha donat en els plenaris el PP dient que ells ho van deixar previst. I jo el veig en els plenaris a vosté.

    sr. Anonim: no té res a vore la urbanizacio amb si s'obre o no l'escoleta. Mes bé és el reves: el PP fa una obra en zona de la Sardina NO URBANITZADA ( es així sr. Estruch?) i fins que no s'urbanitze no és deu usar, siga com escoleta, com a centre cultural o com a punt informatiu de turisme o el que siga al final..

    I jo flipe amb el que es plantegeu de la rendibilitat de la cultura. Amb quin Ppartit ho he sentit això? Per a eixe Ppartit, ni cultura ni educacio són rentables, només PAIs, negocis amb diners públics, etc. Per tant fora cultura i educació. Lamentable.

    I sr anonim, jo li pregunte: Per a que fan estos del PP una escoleta que va costar també 200.000 euros en zona no urbanitzada i sense cap estudi de viabilitat i demanda? Jo tampoc entenc a estos del PP.

    ResponderEliminar
  4. Efectívament, però TOTA L'URBANITZACIÓ, i açí el que's fa es unrbanitzar sols la zona de l'escoleta, aprofitant l'acabament d'esta, i no amb el fí de urbanitzar La Sardina en sí, o no ? .

    I La Saridna sí es una zona urbanitzada, doncs consta de llums, aigua i clavegueram : El que no está es aacbada, que no es el mateix, doncs mancaacabar voreres i asfaltat definitu (sí en té fet un bàsic provisional) .

    En quant a rendibilitat de la cultura, jo sí la plantege, doncs no tinc rés que vore en el partit que assenyales ni en la política feta per aquest, i eu faig per convinció de persona progressista.

    ResponderEliminar