miércoles, 30 de enero de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR : Retirada Policia Rural

El Partido Popular de Tavernes pide al gobierno del Tripartito que reponga la dotación de la Policía Local que estaba destinada exclusivamente a la guarda rural.

En la actualidad, por decisión de los responsables de seguridad del Tripartito, se ha eliminado al agente que se dedicaba a vigilar los campos del término municipal.

Tavernes cuenta con un extenso territorio en el que la producción de naranjas es masiva y con centenares de casetas de riego.

Constantemente se producen robos de naranjas y en motores de riego. La sorpresa es que el Tripartito, ha retirado la dotación de policía rural sin destinar ningún dispositivo específico para luchar contra este tipo de actos delictivos que están causando grandes pérdidas en el campo de Tavernes.

Si las inversiones agrícolas con el gobierno del señor Juan se han tornado ridículas, ahora vemos que aún se pone más la zancadilla a los agricultores al retirarles la policía rural.

Hay dos patrullas en la calle y ninguna tiene la dedicación de guardar el campo. El Tripartito ha dejado a los agricultores muy desprotegidos, y más aún en plena época de la recolección de naranjas, indica Mario Enguix concejal del grupo popular.


Para el Partido Popular, el gobierno de Jordi Juan vive de espaldas al campo de Tavernes. No conoce sus inquietudes y tampoco se preocupa por la agricultura.


El Partit Popular de Tavernes demana al govern del Tripartit que repose la dotació de la Policia Local que estava destinada exclusivament a la guarda rural. 

En l'actualitat, per decisió dels responsables de seguretat del Tripartit, s'ha eliminat a l'agent que es dedicava a vigilar els camps del terme municipal. Tavernes compta amb un extens territori en què la producció de taronges és massiva i amb centenars de casetes de reg. 

Constantment es produïxen robatoris de taronges i en motors de reg. La sorpresa és que el Tripartit, ha retirat la dotació de policia rural sense destinar cap dispositiu específic per a lluitar contra este tipus d'actes delictius que estan causant grans pèrdues en el camp de Tavernes.

Si les inversions agrícoles amb el govern del senyor Juan s'han tornat ridícules, ara veiem que encara es posa més la traveta als agricultors al retirar-los la policia rural. 'Hi ha dos patrulles en el carrer i cap té la dedicació de guardar el camp. 

El Tripartit ha deixat els agricultors molt desprotegits, i més encara en plena època de la recol.lecció de taronges' indica Mario Enguix regidor del grup popular.

Per al Partit Popular, el govern de Jordi Juan viu d'esquena al camp de Tavernes. No coneix les seues inquietuds i tampoc es preocupa per l'agricultura.

4 comentarios:

  1. Creo que es otra jugada del BLOC para hacer quedar mal a Carmen.
    Jordi haciéndose fotos mientras deja en ridículo a Carmen que es la que no para de trabajar.
    Que opinan de esto los "compañeros" socialistas de Carmen?


    ResponderEliminar
  2. Anava a contestar pero tinc gossera i m'ho copie d'altres:

    L’Ajuntament ha reorganitzat el gener d’enguany (2013) la vigilància rural i la resta d’activitats es centralitzen ara des dels grups operatius. Les zones rurala tenen una atenció constant les 24 hores hores del dia, cosa que abans no passava, i amb una completa i eficient coordinació amb les patrulles de la guàrdia civil en la zona rural.

    La reorganització no ha eliminat el vigilant rural i la patrulla rural policial tampoc s'elimina, tot al contrari, s’ha potenciat perquè ara la vigilància rural depén dels efectius policials de servei i no d’uns pocs com abans. També s’han adaptat els mètodes de treball i horaris a les necessitats de la zona i la potenciació ha donat resultat molt positius: en pocs mesos hem pogut llegir en premsa les incautacions de les peladores i la incautació de coure, la tasca feta en prevenció de robatoris taronges, motors, casetes...

    La millora representa un canvi substancial respecte a passades legislatures, quan el PP organitzava la vigilància rural segons un pla d’ocupació que contemplava nou policies i el vigilant rural (10 efectius en total), però mai no es va complir i només tres efectius era la “unitat” de vigilancia.

    La tasca de vigilància rural tampoc era considerada important ni es potenciava en anteriors legislatures i, si ens atrevim a dir-ho, és perquè eixe pla d’ocupació influïa en la nòmina i la dedicació rural estava entre les menys valorades i menys pagades. Cap població, excepte Tavernes, contemplava un tipus d’organització com aquest, que es mantenia anys i anys a pesar de demostrar-se ineficaç i ineficient. I bona prova són la infinitat de robatoris de passades legislatures, que van obligar a tallar camins i fins i tot a intervindre el conseller de Governació, com ja ho expliquem més endavant, al segünt punt.

    Com a conclusió, el govern municipal actual manté i ben potenciada la vigilància rural i amb la nova reorganització dels equips operatius tots els agents i les patrulles s’hi dediquen i, com hem dit, manté el guarda rural, això sí, destinat a una regidoria més acord amb la legalitat de la seua tasca.

    El regidor responsable de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, en el diari Levante a més dir que el PP no s'assabenta, ho deixa ben clar: "s'ha triplicat la vigilància perquè ara estan implicats tots els agents de l'equip operatiu" . El regidor confirma la reestructuració de la plantilla perquè la vigilància rural forme part de les tasques policials quan fins ara, com hem dit abans, "el guarda feia torns de matí o vesprada, però hi havia setmanes on no hi havia vigilància".

    I és que com es pot comprovar, i més després de llegir l’anterior informe, ni el PP ni Mario Enguix s'assabenten. I el que és pitjor: no s’han preocupat ni de contrastar la “desinformació” que li han manifestat al diari. I que eixes acusacions vagen en boca de Mario Enguix, persona que quan era responsable d’agricultura va destinar un nombre mínim, testimonial, d’agents.

    Com a conclusió: ni el PP ni Mario Enguix van aportar massa a la vigilància rural: un rentat de cara creant una unitat de tres efectius (un vigilant i dos policies). Després de tants anys d’experiència governant i tant de saber de l’horta ¿només eixa magnífica solució? Per a plorar. I damunt “premiaven” als policies de la rural valorant el lloc per davall dels altres, amb la qual cosa ningú volia eixa destinació. I el PP i Mario Enguix sense assabentar-se.

    Realment ¿no serien els PAIs i camps de golf, tot el formigó en la zona rural, l'única preocupació demostrada per l’horta?

    ResponderEliminar
  3. Si Carme queda en ridicul és perque ella vol deixar que siga així. El tripartit només mana per 1 regidor d'avantatge al menys a les votacions dels plenaris, i si no s'ha fet el seu lloc polític és perque no voldrà o sabrà, tant al govern en general com al partit amb qui es va presentar. Al PSOE la volien de cap per a les eleccions, una vegada passades estes ja no els interesa, a més a més de no ser del partit, i actuen amb ella clàrament pensant a les properes eleccions més que en la feina de gestió del dia a dia, que sembla no interesa tant als partits.

    ResponderEliminar
  4. No entenc com estos del PP bones cansen de fer el ridícul, a falta d'arguments i amb la cara plena de colorets de la vergonya de que els tapen la boca, ara desvien el tema cap a Carmen Canet volent fer polèmica d'on no la hi ha. No m'extranya que l'ajuntament estiga tan mal, després de vore con els regidors del PP no s'enteren de la pel•lícula.

    ResponderEliminar