jueves, 17 de enero de 2013

GAB. PREMSA AJUNTAMENT, varis

Tavernes celebrarà la festivitat de Sant Antoni Abat els dies 2 i 3 de febrer

La comissió de festes de Sant Antoni Abat prepara tots els actes que envolten la celebració del dia de Sant Antoni Abat. Les novenes van començar dilluns passat, i hui dijous, dia de Sant Antoni, a les 19:30 hores, hi ha volteig general de campanes i missa en l’església de Sant Pere.

La celebració dels actes més populars de sant Antoni Abat a Tavernes seran els dies 2 i 3 de febrer. El dissabte dia 2, vespra de la commemoració, comencen els actes amb una cercavila a les 19 hores. Tot seguit, a les 20:30 hores, arribarà la multitudinària cremada del pi en el passeig del País Valencia. Més tard, a les 21:30 hores, hi haurà festa amb ball de xaranga, on la comissió repartirà mistela i posaran a l’abast de tothom graelles per a torrar-se la carn o embotit que haurà dut cada u de casa.

 El diumenge dia 3 de febrer serà la commemoració de la festa, que s’iniciarà a les 9:30 hores amb una cercavila amb xaranga i amb el trasllat de la imatge de sant Antoni des de la casa del sant a l’església de Sant Josep. A les 10:30 hores està prevista la celebració de la missa i sermó en honor al sant a l’església de Sant Josep.

Tot seguit, a les 11:30 hores, hi haurà cercavila amb dansada a càrrec del Grup de Balls La Vall de Tavernes, acompanyant la processó pel carrer de Sant Antoni fins a arribar a la benedicció de les cavalleries i dels animalets, prevista a les 12:30 hores en el passeig de Colon, davant el poliesportiu. A més, hi haurà una rifa i es repartirà el pa beneït. L’acte conclourà amb el trasllat del sant a la casa del nou clavari, que la custodiarà fins a l’any que ve.



35 jóvens podran realitzar un curs de monitor de temps lliure a Tavernes de la Valldigna

Fins al 8 de febrer, tots els interessats podran inscriure’s en el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i Reed 21, amb el suport de l’Institut Valencià de la Joventut.

El curs tindrà lloc entre els dies 9 de febrer i 25 de maig, els dissabtes en horari de matí i vesprada, en la Casa de la Cultura de Tavernes. Per a poder realitzar-lo, cal arribar a un mínim de 25 inscrits, mentre que el màxim d’alumnes està fixat en 35 persones. El curs està reconegut i homologat per l’IVAJ i té un cost de 185 euros, amb una durada de 250 hores repartides entre la fase lectiva i la fase de pràctiques.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha assenyalat que "tenim un compromís amb els jóvens de Tavernes i per això hem engegat esta iniciativa, que mai s’havia fet a Tavernes, per a donar resposta a una demanda feta pels jóvens de la ciutat. Des de l’Ajuntament de Tavernes procurem facilitar la millora del futur professional de la joventut”. 

L’objectiu del curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i Reed 21, és que els participants puguen adquirir una formació bàsica, amb coneixements tècnics i pràctics, dins de l’àmbit de l’animació de temps lliure infantil i juvenil, i pretén formar-los com a monitors capaços d’organitzar activitats d’educació en el temps lliure per a xiquets i jóvens.

El curs constarà de cinc àrees que abordaran l’educació en el temps lliure, l’àrea psicosocial, el context de la intervenció de l’animació, la planificació d’activitats en temps lliure i les  tècniques i recursos per a la intervenció, monogràfics, ludoteques i discapacitats. Els alumnes que obtinguen la qualificació d’aptes en les dues etapes del curs obtindran un certificat expedit per l’IVAJ.

 L’associació APABANC oferirà una xarrada col·loqui per als afectats per preferents i subordinades el dimecres pròxim

 La xarrada es celebrarà en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna el pròxim dimecres 23 de gener, a les 19 hores. Ricard Torrés i Salvador Sastre, president i portaveu respectivament de l’associació per la protecció d’afectats pels bancs, APABANC, seran els conductors de la xarrada. 



12 comentarios:

  1. San Antoni el dia 2 de febrer??

    Que passa? Estàn esperant a que Jordi agafe a la Galga blanca que el te tan preocupat i obsesionat i fa que s'olvide dels problemes reals del poble?

    Quina animalada (per San Antoni) passar la festa a febrer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En el Twitter la galga en el comedor de casa Jordi, fotografiats per seguir amb la pre-campanya electoral.

      Llàstima que eixa sensibilitat que te amb el regne animal no la utilitze sempre amb totes les persones. Clar que els gossos no li fan mai la contra ni poden votar el PP.

      Eliminar
  2. Aixó els jovens que paguen els 180€, així els escuren les butxaques, que les tenen ben plenes d'aire, es una bona manera de fomentar i donar faena als jovens.
    Tambe es una manera de donar-los alguna cosa que tenen per dalt del cap "TEMPS LLIURE".

    ResponderEliminar
  3. Segur que els de les preferents venen a traure mes diners als estafats de BANKIA.
    S'oferiran a recuperar els nostres diners per una "simolica" quantitat de diners.
    ¿No sé per a que organitza l'ajuntament estes reunions?

    ResponderEliminar
  4. 180 € demanen la empresa de Cullera, quan una empresa del poble va oferir a l'Ajuntament organitzar-ho per 125 € i sense usar la Casa de la Cultura. Això abans de la demanda de la gent jove, així que d'iniciativa municipal, res. Als del poble la Regidoria de Joventut els van dir que sí, que no hi havia problema, i a l'endemà s'en van anar a buscar fora als de Reed21. No passa res si donen faena als de fora, el que és lamentable és que amb mentides facen perdre el temps als de casa.

    ResponderEliminar
  5. Primer Anonim: Efectivament per a tu serà una animalada però es prou normal després el que ha passat. Si es fa el dia 2 és perquè es la data que han posat els mateixos festers, data decididaa per ells després de no tindre res a punt i quan van anar demanar el permís es van dir que els informes policials serien en contra, perquè no podien anar a uns actes aixi i tot el que comporta demanarlos uns dies abans.
    Sr. Administrador pregunte a qui conega vosté en el cos policial i a vore si li ho confirma.
    Hi ha massa gent que parla per parlar en els foros.

    anonim 2: I quan a a pagar més o menys, segons la qualitat del que s'ofereix es paga. Que es mes car pagar 12.000 euros o 40.000 per un cotxe? Segons el cotxe. Un Clio amb 40.000 super car, un Mercedes ultim model super barat. Per tradició, segons el sant li fan la festa, i també per tradició segons la qualitat del curset i del professorat es paga i de vegades, i per tradició, un curset de 125 euros pot resultar molt molt car si no te qualitat. Que, com tots coneixem per tradició, tot no es la titulació. ¿D'acord, sr J... perdo, sr. interessat en haverlo impartit?.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per al Festivern no hi ha problema de pagar hores extres als policies i per a la festa de San Antoni, que es fa tots els anys i tots o saben, la policia fa informe en contra.

      Per als del festivern a pagar hores extres als policies i per als del poble informes en contra de la policia.

      La llei de l'embut del tripartit: per als de fora facilitats i diners i per als del poble problemes i impostos.

      No fan San Antoni perque no hi ha voluntat per part de l'Ajuntament

      Eliminar
    2. Sr. Interessat en la veritat.18 de enero de 2013, 19:32

      No saber del que es parla es molt atrevit, deuria informar-se amb els que saben del tema. La titulació la dona l'IVAJ i marca i exigeix complir uns continguts, a mes a mes de presentar una memòria. Pregunteu als interessats si es fixen en l'empresa o els professors o els preocupa el títol a aconseguir. A Simat era una empresa de València, i a preu mes barat, i tots contents amb el Clio. Tampoc l'Ajuntament ha anat a vore si aci sera Clio o Mercedes, sols s'han fixat en el concessionari, mes que a quin anar s'han preocupat a quin no anar. Lo absurde es quedar amb uno i que es queden esperan-te. Demostra molt poca seriositat. De totes maneres, cada concessionari seguirà tenint els seus clients i fent la seua marxa. Els únics que no queden massa be son els que utilitzen el seu poder sense importar-los els destinataris del servei.
      Es veu que el nucli dur del Bloc no perdona alguna actuació del Sr. Interessat, interessat per supost en fer be la seua feina i que ells barregen amb assumptes personals com sembla que es van prendre el cas de la Srta. Bononat. Per això lloguen la empresa on esta srta. ja va treballar aci, per donar-li feina, després del Lluminós fracàs d'este estiu. Els srs. J i Perfec... perdo, els de la Vieja guàrdia, encara barregen política i interessos privats com s'ha fet últimament en política. Jo no tinc cap interès quan no m'he menejat, el que no vol dir que demà mateix ho organitzarà. Amb el nivell òptim com sempre s'ha fet i a un bon preu. El passat estiu es va vendre un Mercedes a molt bon preu i qualitat (59 punts) i el Clio del vostre Palmero Richard Gere s'atrevireu a presentar-lo amb uns vergonyosos 19 punts. Eixa es la vostra qualitat?
      Sobre la qualitat de Reed 21 no tinc dubte, pero no es una empresa de l'ambit de l'animació sinó dels serveis socials. Tampoc dirigeix la millor escola d'animacio del P.V. com es la de la Universitat Politecnica a Gandia. Que pregunte J.J. que ha estudiat al Poli o que Llacer demane referencies a la tècnica de formació de l'IVAJ, Imma Sanjuán, i després tornem a parlar-ne de preus i de Mercedes.
      Vegeu que pose tots els noms de a qui em referisc, podeu fer el mateix, s'accepta publicitat, simplement no signe per no barrejar interessos amb política.

      Eliminar
  6. La Cotorra confirma que l'Ajuntament no tenia previst res per a la festa de Sant Antoni. Una festa que es fa tots els any en les mateixes dates desde fa molts anys.

    La excusa es que els de la comissió vaen anara tard a demanar els permisos. Excuses de mal pagador.

    ResponderEliminar
  7. Hi ha una cosa que es diu calendari i una altra que es diu agenda. Haver-ne demanat unes als Reis per a la regidoria de festes, aprofitant la cavalcada.
    Si el retor no els buscara per a les festes patronals, serien capaços de deixar al poble sense processó ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, perque ara tots els progres van a la processó, ben mudats i amb el ciri ben gros.
      Sols falta vore don Perfecto d'agutzil i Juan Father de macer.

      Eliminar
  8. Per si al poble s'omplin totes les places, informar de que a Favara i Cullera també s'organitzen cursos de monitors (MTL) de l'IVAJ, encara que no sé si valdran la pena, perque són més econòmics i no tindran el nivell de professorat del poble, segons diu La Cotorra.
    També per als que ja tinguen el títol de MTL dir que també l'Ajuntament de Sueca organitza el nivell superior, Animador Jovenil.

    ResponderEliminar