miércoles, 2 de enero de 2013

DESPRÉS DE LA FESTA LA BRUTICIA

Qui de tots ha segut el responsable ? Que alçe la mà ...
I es que ahir a les 7,30 de la vesprada, era deplorable vore a una trentena de persones, la gran majoría per no dir tots, extranjers, rebuscant entre els muntons de deixalles  que quedaren en la zona de Marjaletes, després del Festivern.

Cal pensar que igual el govern local eu ha fet per solidaritat amb el més necessitats, i per a qu'estes persones pogueren aporfitar-se de lo que els demés tirem i que es  aporfitable ... Això, sí, com la majoría de lo que tragueren eren begudes alcohòliques, no se que dir  : Igual es que s'ha començat per part del govern local  una campanya de promoció de beure alcohol entre els més necessitats i així que al menys tinguen el còs calentet ...

Però es que al passar per la plaça major, la meua sorpresa encara siguè major al vore que quedaven , quasi 20 hores després, restes de la no-celebració de les campanades de la nit de cap d'any . De fet, es podíen observar vidres trencats baix els pàls de les banderes a la porta del ajuntament i bambolles de xampàn buides damunt dels banquets, entre altres deixalles .

Per el que tenim que arrivar a la conclussió que la regiduría encarregada del tema ha fet aigua i de debò en la previssió de neteja , esperem ens prenga nota i no es repetisca altres anys .

11 comentarios:

  1. Hui a les 12 del mati han enviat a una persona a netejar la Plaça. 36 hores despres. El Festivern el vaen netejar ahir de mati i la zona d'acampada este mati.
    El tripartito sols està preocupat pel Festivern i al poble que le den

    ResponderEliminar
  2. Jo vaig arreplegar una bolsa de sanwich i dos xoriços! Mare meua que gentola sou, teniu que criticar tot el que es fa per als jovens! Es veu que anaves a una escola de flares i no as begut mai ni una cassalla ! Ale a cascarla!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. María lourdes valero blasco2 de enero de 2013, 20:03

      A vore jo he anat a una escola concertada, i em considere jove, i si no eres de la panda d,ells per a este dia, aleshores no tenim dret a res, ni ha tindre dotze campanades amnb una cassola que no te cost algu, sols akgun voluntari que hagueren demanat dels que estavem alli, i eren prou. I l,expresio de cascartela in poquet burda i basta per s gent jove com tu.

      Eliminar
  3. Doncs no, he estudiat en la Divina Aurora i m'he begut més d'una i més de dos casalles, però aixó no m'ha afectat a les neurones com al pareixer sí ha passat amb tú, que el qualifiques, més ben dit desqualifiques, tu mateix plénament amb la teua darrera exclamació.

    I ara si vols o pots, m'expliques que te que vore el fer constar un fet, la deixadesa del govern local en este tema, amb lo "ques es fa per als joves".

    I tin en compte que el que no acepta les crítiques, massa demócrata no pareix siga...

    ResponderEliminar
  4. Animo Enrique.
    Tu eres l'unic que firma lo que opina no com pajaros, escampadors i altres diaris que tiren la pedra i amaguen la mà.
    En este cas son els pájaros els que van a per tu per contar la realitat.
    La Plaça ha estat feta un gorrinada dia i mig i la gent netejant el Festivern

    ResponderEliminar
  5. La plaça ha estat feta una gorrinada perque algu l'embrutaria.
    Qui? Esta clar que els de les no-campanades no foreu.
    Qui ho va embrutar? Igual es va embrutar a soles.
    Menys demanar que netegen i menys embrutar, siga qui siga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aplicant la mateixa regla de trés, al any que ve cabaçet i paleta per als del Fesitvern per a quant acabe la festa , no ? O demà per a tots el veïns per a que agranen quant acabe la cabagata ...

      Eliminar
  6. Doncs, no senyor administrador no és el mateix ni paregut. Vosté es queixa de la bruticia de la plaça, i admet que estava allí, per tant....
    No cal mire cap un altre lloc i justifique allò que és injustificable de la gent de la plaça: demanen neteja i reconeixen que ells estaven allí embrutant?
    El primer que han de fer és donar exemple i després ja anirem a donar llenya als de Festivern, però ¿com es pot anar a criticar els demés quan jo he fet pitjor en la plaça?

    ResponderEliminar
  7. Jo estaba allí, efectívament, per celebrar, com desde fa un muntó d'anys, la nit vella amb els meus veïns i ens trovem que, sense previ avís, el govern ha anulat la poqueta festa però suficient que allí es feia , i que seguint la tradicio, els que estabem celebrarem igual . I que vol, que després de llevar-nos l'acte damunt netejem ? Acàs quant es celebra al carrer un aconteciment, com per eixemple un triomf en una lliga de futbol es demana als presentes que després agranen lo que han embrutat ?

    No siga vosté absurde i no vullga justificar per lealtat cega als que governen un fet que es impepinable , dons cau en el absurde, i que es que no es va previndre i, el qu'encara es més greu, no es va fer fins a 36 hores després, la neteja de la plaça , es fera eixa o un altra celebració.

    I jo no he donat llenya al Festivern, sols he constatat dos realitats .

    ResponderEliminar
  8. Tradicio? Quina tradició? Tinc mes de 50 tacos i mai llevat de l'any electoral s'ha anat ni es va a la plaça. El PP ho va fer l'any electoral per anar a passejar-se per allí i lluir.

    A més ¿A que van anar a la plaça? En cap de les notes que hi ha a la web de l'Ajuntament, ni ací en este blog, ni en la Veu, ni en la Cotorra, ni en cap diari, es deia res que es farien les campanades. ¿Eixa activitat de les campanades estava programada, publicitada, avisada, informada en algun lloc? NO.

    Tradició ninguna, Sr Administrador. I voste crec que ja va camí dels 50. Quantes voltes ha anat a les campanades a la plaça? L'any del PP.
    Un poc de seriositat, per favor. I a l'altra, si no hi ha res programat ni informat, ni l'Ajuntament ha avisat de l'acte, no es va o si van no esperen res que no s'ha anunciat ¿no creu?

    ResponderEliminar
  9. Sols afegir que l'any passat ni era electoral ni governaba el PP i es va celebrar igual.
    I que portem un bon grapat de veïns al menys 4 anys amb infraestrcutrta municipal i un muntò més sense esta però almenys sonant les campanes del relotge de la plaça, celebrant en ésta el cap d'any, sense anunciar-ho ningú : De fet, el que l'ajuntament es decidira a montar algo es per l'afluència que any darrere any hi ha en la plaça .

    Ara, que volen eliminar-ho ? Es una decissió política més com un altra, els veïns actuarem ab consequüència.

    Pero bé, crec que el seguir amb este "toma y daca" tants dies després ni te sentit ni ens porta a ninguna part, per el que per la meua part queda el tema zanjat doncs pense deguem dedicar-nos als temes que de segur ens aniràn eixint dia a dia i que gràcies a Deu, podem comentar lliure, educada i tolerantment (sempre hi ha alguna excepció, com eu pogut vore), com has fet tú, per el que et convide a que seguisques participant en este blog que sols preten això, ser la veu dels tolerants i crear amb ella reflexió.

    Bon any i fins la propera.

    ResponderEliminar