miércoles, 2 de enero de 2013

Article d'opinió : EL SENYOR ALCALDE ENS HA DEIXAT SENSE CAMPANADES

Gràcies senyor Juan per aiguar-nos la nit  .
Dilluns 31, un poc abans de les 12 hores de la nit.  Com tots els anys, un grup d'amics amb xiquets menuts ens preparem per a anar a la plaça del Ajuntament per a celebrar la arrivada del any nou, al sò de les campanes que el govern local prepara per a l'ocasió desde fa uns anys. I com nosaltres, molt més grups de ciudatans . Fins ací, tot correcte.

Però qual es la nostra sorpresa al arrivar a la plaça i vore que este any no hi ha res preparat per a l'ocasió, no sona cap campana : Per no sonar, ni el relotge del ajuntament que tant es deleita estos díes amb múscia nadalenca a certes hores .

Pensa ú, açò serà per la crisi ? I de seguida li recorden que en altre lloc del poble no s'ha repart en gastos en altre event en el que sí està previst celebrar el cap d'any i de segur que amb tots el mitjans municipals que per a això vajen fet falta ...

I es que la política cultural i festiva d'este poble i amb este govern, està seguent descaràdament monocolor .

Però nosaltres, durs que durs,  l'any que ve tornarem a la plaça, animem a tots el que ens quedaren amb un pam de nàs, com nosaltres , a fer-ho : Però  això sí, previstos dels mitjans necessaris per a que no ens falten les campanades , ja vorem si l'alcaldia colabora .

I es que com acertadament va dir un dels pressents en la plaça, este any 2103 a començat de la mateixa forma merdosa en que ha trancorrit tot el 2021 : GRÀCIES SENYOR ALCALDE PER LA SEU COLABORACIÓ EN EL FET !!!

      Signat, Enrique Estruch i Ferrando

11 comentarios:

  1. Tooooot per al Festivern i tot per als de fora: diners, instalacions, neteja, policia, festa,....
    Per als del poble res de res

    ResponderEliminar
  2. EL ADMINISTRADOR DEL BLOG HA DECIDIT NO PUBLICAR ELS COMENTARIS OFENSIUS CONTRA ELL O CONTRA QUALSEVOL ALTRA PERSONA, I MENYS PER PART ,COM SEMPRE, D'UN COVARD ANÓNIM, PER EL QUE CONVIDE AL SENYOR J.J. A QUE S'IDENTIFIQUE SI TE ALGO QUE RECRIMINAR A ALGÚ, I EU PUBLICAREM SENSE CAP DE DUBTE : SIGA VOSTÉ VALENT PER A DIR A LA CARA EL QUE S'ATREVIX A DIR DESDE L'ANONIMAT , I AL MENYS ENS PODREM DEFENDRE EN IGUALTAT DE CONDICIONS.

    ResponderEliminar
  3. Dir-se J.J. és tan anònim com dir-se Enrique Estruch.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però resulta que en el cas de Enrique Estruch tots sabeu qu'es l'editor d'este blog, i per si no eu tens així i tot clar qui soc, em diuen Enrique Estruch i Ferrando, tinc el DNI 73.916.111-E i telefon 639088185 a més del correu electrònic inmoestruch@gmail.com.

      Ara a vore si tue eres capaç de fer el mateix e identificar-te com jo, que eu faix perquè no tinc res que amgar, i tú , valentet ?

      Eliminar
  4. El Sr,. Alcalde o la regidora de Festes? Qui te la delegacio de festes? Estruch almenys enterat. I rectificar també es democratic.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les delegacions del regidors eu son per delegació del Alcalde, en tot cas responsable últim del que fan el seus regidors delegats. I en este tema, enterat tú també bé abans de parlar per parlar , no es responsabilitat de Pilar la neteja.

      De totes formes sería convenient que aprenguereu que la crítica forma part del joc democràtic, i que amb este respostes agresives no doneu una bona imatge del vostre talent, tò de respostes que per altra part estic segur que Jordi, persona a la que aprecie però que no deixaré per aixó de criticar, sempre constructivament, quant no compartisca els seus fets, no compartirà .

      Eliminar
  5. Que no, que no s'entereu vosaltres. Esta nit ella no hi ha hagut festa per al poble, sols activitats per a la joventut. De totes maneres tampoc es responsabilitat de J.J. sinó de Llacer. L'alcalde no te res a vore amb el que fajen els seus regidors, no sabeu que ens governen uns regnes de Taifes?
    El Festivern, bous al carrer i el 9 d'octubre han estat activitats pensades totes per Pilar, es evident.

    ResponderEliminar
  6. NO ES PERGAU L'ULTIM COMENTARI EN ESTE APARTAT DEL SENYOR JJ , VOS LA PUBLIQUE EN PORTADA A MÉS GLÒRIA DEL SEU TALANT .

    I ES QUE DAVANT LA MANCA D'ARGUMENTS, APAREIX EL FEIXISME .

    ResponderEliminar
  7. Puc assegurar-te, Enrique Estruch, que no em cal enterar-me, ni parle per parlar. Sé molt bé el que dic.
    Jo entenc que la responsabilitat immediata, la de les coses directes i del dia a dia, la té la regidora delegada, i vull que com a persona de lleis que eres, interpretes allò que vol dir REGIDORA DELEGADA AMB CAPACITAT DE DECISIÓ I PER TANT DE RESPONSABILITAT, encara que la responsabilitat política, que no vaig a discutir-te, la tindria l'alcalde.
    Apel·le al teu coneixement de les coses perque reconegues que l'alcalde no pot, ni deu, ni és la seua missió en tant que ha delegat les competències, estar pendent per exemple de campanades de Cap d'Any, quin és el jurat d'un concurs de redacció, si cal canviar la porta d'un centre i mil exemples que el podria donar, tant en cultura i educació, com en hisenda o en agricultura, que ha delegat competències per exemple. ¿Si s'ha d'ocupar ell, perque vol delegar?
    ¿A voste se li ocorreria exigir a Fabra que coneguera al detall totes les coses i problemes dels hospitals publics valencians? O de tots els centres publics d'ensenyament, p.e? Si la regidora té les competències delegades, primer que res que les assumesca, i es responsabilitze de les seues tasques. Ella és la primera responsable perque com voste sap ella decideix. Vosté sap com funciona el govern molt bé.
    Ah, Enrique Estruch, no estic ni vull llevar responsabilitats al senyor Jordi Juan, el que vull és que queden les coses ben clares.
    Saps el que passa últimament a Tavernes? Jo li ho diré. Que esteu els dels blogs caent en la trampa i aneu publicant i seguint cap on vol el PP. Ells, els del PP, s'han donat compter que això que dien fa uns mesos de "si era un niñato" "si mana son pare i la vella guardia" "que manen tots menos ell"... de tot això res i els té "ben posats" i és l'enemic a batre en el 2015.
    I per això el PP el posa en el centre de la diana, i tots li seguiu el joc al PP,fent d'altaveu i amplificant-los les critiques, la majoria desgavells, i fen-li el joc als que més mal han fet al poble.
    Va home, que l'alcalde es preocupe de les campanades, quan te una regidora de cultura i festes amb tota la delegacio de l'area.... Com demanar que Fabra estiga pendent si al San Miquel de Tavernes li fa falta un mestre i que ell el nomene, tenint la consellera Catala i abans l'inspector.
    LI dic: He preguntat per l'acte de les campanades i gent del govern (d'un partit i l'altre)coincideixen a dir que ni estava programat, ni anunciat en cap lloc.
    Recorda? Fa nomes uns anys, quan hi havia algo que no anava be en esports, ningu culpava a Manolo Vidal, sino a Ribis el regidor i a ell li reclamaven, i si alguna cosa no rutllava be en turisme s'anava de cara i se li culpava a la regidora Espi, i no a Manolo Vidal. ¿Era aixi o no, Sr. Estruch? ¿Quant feia falta alguna cosa al col·legi dels seus fills, anaven directament cara Manolo o al regidor responsable?
    I ara ¿quin interes hi ha en que la culpa siga de l'alcalde? ¿sempre la paga l'alcalde, i no tenen res a vore els regidors delegats? Mire-s'ho i reflexione perque les coses no son aixina, i si els regidors no són responsables de les àrees delegades ¿Per a quin dimonis estan eixes delegacions?
    I està molt bé eixa missió del seu blog de criticar, denunciar, informar... però des de la imparcialitat i objectivitat. I a mi em fa la impressio que se segueixen massa les passes del PP i es va al son que ells manen, i coses al poble per a demanar que es milloren hi ha moltes. Diga-les ací, i deixe el PP que faça la seua guerra en els seus blogs.

    Amb tota la meua sinceritat i respecte envers la tasca des de l'interés que té de millorar i construir el poble, cosa que també molts volem. Ells no. Només destruir. I que perdem el temps en batalletes.

    ResponderEliminar
  8. Sols afegir, per acabar en el tema i dedicar-nos al dia a dia, este ja es un tema passat, que per això que som neutrals critiquem i criticarem, sempre constructivament, qualsevol cosa que facen govern u oposició que al nostre criteri ni siga correcte .

    I no vullgues vore fantasmes darrere qualsevol acte de crítica que es faça als teus , com que tot el que critica es perquè li balla l'aigua al PP : Alguns tenim suficient criteri i desde fa molts anys per a pensar i dir sense que ningu ens oriente o tutele, tin-ho per segur .

    La crítica sempre es bona si es constructiva, i a més forma part d'un sistema democràtic, no eu pergues de vista : En les dictadures no cap ninguna crítica.

    ResponderEliminar
  9. CONTINUA DEL ANTERIOR

    Ja el dic, no vaig ni crec que degam continuar amb este "toma i daca" tants dies després, doncs no arrivarem a ninguna part , millor dediquen-mos a tractar els temes que de segur seguiràn eixint dia a dia i que de segur també caldràn comentari, perquè cadascú pensem d'una manera diferent, i gràcies a Deu, eu podem manifestar lliurement i, la gran majoría, d'una forma tolerant i educada (sempre hi han olives negres, com eu pogut vore), com es el teu cas , per el que et convide a que seguisques participant en este blog.

    Bon any i fins la propera .

    ResponderEliminar