jueves, 17 de enero de 2013

REPÁS DE PREMSA


A part de la noticia sobre la bolsa de treball per a agents de policia local i sobre el tancament de la revisió del PGOU aprovat en el plenari del passat Dilluns, i amb això "l'enterramen" dels PAI'S Bancaja i Granata Golf, de lo que donarem degut compte dies arrere, trovem en Las porvincias i també en Levante-emv que :


El PSPV revela la factura del PP pagada de las arcas públicas y Manolo Vidal dice que es de una despedida de un empleado municipal 
El PP per la seua part explica que's costum que quant es jubila un empleat es costum fer un dinar o sopar de comiat, en el que cadascú dels assistents es paga el menú i l'ajuntament les begudes a part que es consumisquen en l'acte, i que a dit actes acudixen concejals tant del govern com de l'oposició si així eu dessitjen, i entre ells acudiren l'any passat concejals del actual govern, per aquell entonces en l'oposició.
A este concepte , diuen, perteneix dita factura en begudes, i acussen al tripartit de voler amagar els seus despilfarros en cavalcades i altres , molt criticats per la ciutadanía, tirant balons fora i creant falses polémiques com esta .

Es dir, una vegada més vegem com els partits que ens governen seguixen amb el " I tú més " al que ens tenen habituats, i mentres tant, com es diu popularment, " la cassa per agranar ... " : Segui així, seguiu, que els ciutadans anem prenent nota i vos passarem factura corresponent , no eu ducteu .

13 comentarios:

  1. Hi ha rumors que no era un acte de despedida de un empleat funcionari municipal sino d'un càrrec de confiança que no es empleat municipal. Si es aixina, la cosa canvia i el PP estaria dient mentides. Hi ha rumors que era la despedida de la primera secretaria de l'exalcalde, Manolo Vidal, que va deixar el treball per malaltia.

    I si es així també hi ha rumors que no hi havia cap regidor de l'oposició d'aleshores, el Bloc i el POSE, cosa prou normal quan era la despedida d'un carrec de confiança del PP. per tant una segona mentira.

    A vore si algú ho aclareix, perquè si es aixina canvia molt les coses, i no es el mateix gastar-se diners en un acte public per a tot el poble, que gastar-se diners publics per a una festa particular.

    ResponderEliminar
  2. Tota la raó, Enrique, eixes coses tenien que haver sigut denunciades com a cosa habitual mentres eren oposició. No ara que tenen la paella pel mànec. De totes maneres és un acte repudiable, el del PP. Però el govern havia de tirar menys mà de la premsa amb el "i tú, més" que ho trauen tots sols quan interesa, i haver denunciat on calguera. Però no ho faran, es tracta tot d'estratègies polítiques. I nosaltres pagant les vanitats dels que ens han de governar.

    Governar = capitanejar, dirigir, conducir, regir, regentar, presidir.

    Manar = ordenar, preceptuar, decretar, disposar, establir, prescriure, estatuar, dictar, determinar.

    ResponderEliminar
  3. Sols 165€ en quatre anys?
    Molt poquet crec que jo.
    Segur que Borràs i Jordi ja han gastat mes però en les factures dirà atencions protocolaries, postres, reunió, cafes o algo semblant.

    ResponderEliminar
  4. Bravo Robinjut i tu vols que ho denuncien per adivinacio perquè son factures que ixen despres com tantes han eixit amagades en el caixons. Per cert, teues quantes s'han enterat després del mes de juny del 2011, en formar-se el nou govern?

    I tu anònim de les 17:58 molta experiencia pareix que tens en que s'ha de posar a les factures? Per que serà?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 21:24:

      De posar factures tots sabem. Es nota molt la teua ploma.
      Xe, dona gust escriure en este blog que no censura com el de vosaltres.
      Enrique continua aixi que tornare a excriure per açi i igual hasta vote al teu partit en le properes eleccions.

      Eliminar
    2. Xe, espereu-se a que tinga partit, no?
      Que tal IPV (Indignats per la Vall)?

      Eliminar
    3. Al pas que portem, crec que serà un nom de lo més adecuat, no cregueu ?

      Eliminar
    4. Per a conformar llistes, deuries exigir que no haveren militat en cap partit del poble, o que hajen estat en tots els que no han manat mai, com tú, Enrique. :)

      Eliminar
  5. La firma que hi ha en la factura no es de Manolo Vidal. Algun regidor va clavar la pata firmant eixa factura.

    ResponderEliminar
  6. Robinjut a anònim 8:2419 de enero de 2013, 14:20

    No ho denunciaran per adivinacio ni per cap altre motiu, no els interessa tant el fet com la conseqüència, sinó no s'haveren guardat l'as a la mànega tant de temps. Per al qui dia que abans l'opossicio (ara govern) no te confidents a dins, dir-li que a tots els departaments hi ha gent de tots els colors i també dels que son sempre del color de qui mana, així que sempre acabem moltes vegades enterant-nos de tot, altra cosa es que es puga demostrar cada cas.
    Per cert, concreta les preguntes, perquè no se t'enten res, quan preguntes "teues quantes" no se sap a que et refereixes. Quantes de que? I, "s'han enterat" qui i de que s'havien d'enterar? Jo no soc polític ni tinc amistat entre ells (tampoc cap problema, no se si ells en tenen cap amb mi). Per supost tampoc tinc cap factura a l'Ajuntament ni menys de cassalla ni cubates. Ni amb el govern nou ni amb el vell. Explicat millor a vore si endevinem on vols arribar.

    ResponderEliminar
  7. Abans hi havia mes d'una VISA i no totes de Manolo.
    Ara se'ls gasten en i-phones.

    ResponderEliminar
  8. Esta clara, és de Jordi. I si no de son pare o de Perfecto. Tot es un montatge del tripartit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Malbaratar diners públics esta molt lleig, mes en festes privades.
      Perdonar diners públics també esta lleig, mes a empreses privades.

      Eliminar