jueves, 24 de enero de 2013

REPÀS DE PREMSA DIGITAL, NOTICIES LOCALS



Tant en un periódic com el altre, trovem la notica sobre la defensa que ha fet la concejala de cultura, Pilar Altur, del Festival "Sete Sois Sete Lùas" davant el parlament europeu en Bruseles , i la reclamació de financiació per a este 


Tavernes reclama financiación en Bruselas para el Sete Sóis Sete Luas
Representantes del Festival Sete Sóis Sete Luas, en Bruselas, con Pilar Altur en el centro.:: LP

La concejala Pilar Altur defiende en el Parlamento Europeo los valores del festival internacional en los últimos veinte años 

Sols afegir que en esta època de crisi i plà d'ajust municipal, no estaría de més que ens ajudaren a sufragar-lo desde administracions superiors, donada la seua importància cultural i al ser l'unica seu en Espanya la nostra població, si es que's vol que continúe .
Altra cosa es el que pensem alguns sobre la repercusió que per al nostre poble comporta el festival i de si val la pena o no o  si podem permetre-mos mantindre-lo, algo que pose a  debat .

5 comentarios:

  1. Si són els 30.000 € que es diuen, directament NO.
    Es gasten en altra cosa més profitosa.

    ResponderEliminar
  2. Per poder opinar sobre si Tavernes deu continuar formant part del Festival es necesari saber el seu cost peró com açi no hi ha transparencia (ni ara amb el tripartit ni abans amb el PP) és dificil poder opinar.

    Si el Festival es una excusa per a que l'alcalde i els regidors viatjen per Europa a costa de l'Ajuntament jo dic que no continue.

    ResponderEliminar
  3. Dª Pilar Altur como concejala de CULTURA Y FIESTAS se va a pedir financiacion para el Festival SETE SOIS SETE LUAS a Bruselas, me parece muy bien y porque no se va a la Generalidad o a la Diputacion a recuperar esa subvencion de 12.000€ que se han perdido por la Escoleta de la Playa
    creo que nos saldria mas barato ir a Valencia que ir a Bruselas, por que quien va a pagar ese viaje, alojamiento, dietas y EXTRAS

    ResponderEliminar
  4. Si trauen els 30.000 € del Setè sois per fer el viatge a Bruseles, benvinguda siga eixa despesa del viatge. Ara, si a banda del que costa el viatge no tragués una bona financiació, llàstima de pèrdua de temps i diners, al vídeo només es veu una dotzena de gent major badallant al Congrés europeu. Hem permet un consell, dient-li a Pilar que si es vol dedicar a la política, deuria preparar-se millor els discursos, perquè llegir sense alçar el cap, amb el dit assenyalant el renglo i sense canviar mai l'emfasi del que es diu sols serveix per a complir amb l'expedient i poc mes. Tan sols es pot perdonar si no pretén mai tindré cap compensació econòmica dins la política, com diu Víctor, pero per això no cal anar-s'en tan lluny.

    ResponderEliminar
  5. Al comentari de l'administrador:
    Si l'administració superior que ha de pagar-ho és la valenciana o espanyola, seguirem pagant-ho entre tots dels nostres impostos. Per anar bé, la subvenció hauria de ser europea que és l'ambit de l'event cultural. Si no, caldria extendre les actuacions i repartir les despeses entre més poblacions, 30.000 € són massa diners per a gastar en tant pocs dies, encara que siga en cultura i de nivell, sobretot pel cost per assistent. Lo de la repercusió mediàtica igual que al Festivern sols interesa als polítics, amics i familiars. En la pràctica, d'això el poble en guanya ben poc.

    ResponderEliminar