lunes, 14 de enero de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament, VARIS

Tavernes obri la borsa de treball d’agents de Policia Local

Fins al dia 28 de gener està obert el termini de presentació d’instàncies per a la borsa de treball d’agents de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna, en torn lliure.

Tots els candidats interessats que complisquen els requisits podran presentar la instància a l’Ajuntament de Tavernes, en el registre general. Les bases de la convocatòria, la documentació dels temes locals i el model d’instància estan disponibles en la pàgina web www.tavernes.org.

Una vegada finalitzat el termini de presentació d’instàncies, l’Alcaldia Presidència dictarà una resolució, en el termini màxim d’un mes, en què declararà aprovades les llistes 

En esta resolució, que es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província i en el tauler d’anuncis, hi constarà el nom i els cognoms dels aspirants admesos i exclosos i, si és el cas, el motiu de l’exclusió, el lloc, la data i l’hora de constitució del tribunal, la seua composició, a més de la data, l’hora i el lloc de començament de les proves selectives. d’aspirants admesos i exclosos, la qual s’adoptarà atenent el que han declarat els aspirants.

Tavernes ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial, que en 2012 han obtingut les onze empreses que van sol·licitar l’ajuda i van presentar la documentació corresponent. En conjunt, s’han atorgat 2381 euros en ajudes.

Estes ajudes econòmiques per a l’activitat comercial en valencià estan adreçades a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes de la Valldigna.
El regidor Josep Llàcer
Les ajudes comprenen els elements següents: retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i creació o millora de pàgines web en valencià.
Estes subvencions, que ja tenen una tradició arrelada en el món comercial de la nostra localitat, han contribuït a valencianitzar el nostre entorn i a fer visible la nostra llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals

La ONG Solidaritat amb el Tercer Món-Tavernes ha celebrat l’assemblea anual i quinze anys de vida

L’organització no governamental d’ajuda al Tercer Món, Solidaritat amb el Tercer Món-Tavernes va celebrar el passat dissabte l’assemblea ordinària, per a presentar els balanços de les gestions efectuades i exposar els projectes pròxims.

La ONG Solidaritat amb el Tercer Món de Tavernes de la Valldigna va celebrar este passat dissabte, en les dependències del Centre Parroquial de Sant Pere, la 15ª Assemblea Ordinària.

Després de la presentació de l’acte, de l’estat de comptes i la memòria anual, la quinzena assemblea va comptar amb diferents intervencions. El representant dels Germans de Sant Joan de Déu va comentar als assistents les iniciatives que duen a terme, tant en el Tercer Món com a València, especialment a causa de les complicades condicions econòmiques actuals.

Tot seguit, va ser el torn d’Alexandre Alapont, un missioner valencià que ha viscut més de cinquanta anys a Zimbabwe treballant per als més necessitats. Alapont va parlar de la situació d’aquell país i del projecte educatiu que volen posar en marxa pròximament.

Els projectes d’enguany van ser presentats a tots els nombrosos assistents a l’assemblea, que van omplir la dependència del Centre Parroquial de Sant Pere, on a més es van realitzar una mena de reconeixements a persones col·laboradores i al propi Ajuntament de Tavernes pel seu suport continuat d’estos quinze anys de vida de l’ONG. L’acte el va tancar l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan..

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha expressat “el compromís ferm que té el govern municipal de fomentar l’ús del valencià en l’àmbit del comerç local. Seguirem donant suport a la normalització de la nostra llengua en tots els comerços de la ciutat així com en l’activitat que realitzen de retolació, promoció, publicitat i utilització de les noves tecnologies".

L’Ajuntament de Tavernes amplia l’horari d’atenció al públic de les vesprades de dilluns

L’Ajuntament de Tavernes continua ampliant l’horari d’atenció al públic.  Si durant l’any 2012 es va avançar l’horari diari d’atenció i va ser de 9h a 14 hores ( abans de 10h a 14h ) ara serà el dilluns de vesprada quan s’ampliarà una hora i mitja més.

Fins ara l’horari d’atenció al públic dels funcionaris de l’Ajuntament de Tavernes el dilluns de vesprada era de 17:30 a 18:30 hores. A partir del mes de gener del 2013 l’horari passa a ser d’una hora i mitja més.
Evarist Sansaloni

Les oficines consistorials estaran obertes a partir de les 16 hores fins a les 18:30 hores. Els veïns tenen així un poc més de temps per a realitzar les gestions municipals, especialment les persones que tenen un horari matinal i amb dificultats per a accedir-hi en l’horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

El regidor de Personal, Evarist Sansaloni, ha informat que “l’administració pública local ha de donar les màximes facilitats a tots els veïns i facilitar, tant com siga possible, els tràmits que han de realitzar en les dependències municipals”.

1 comentario:

  1. No dien que no calia fer cap hora extra, i ara perqué cal més policies al poble?
    Quantes places ixen a concurs?
    Per qué els policies són els únics funcionaris que no faran horari de vesprada en oficina?
    Per qué els polítics del nou govern segueixen tenint tanta por/respecte a la policía en les seues reivindicacions i tan poca als demés funcionaris?
    Se n'aprofiten per ser funcionaris dels cosos de seguretat?
    Fan política obrera i progresista els polítics amb aquestes decissions?

    ResponderEliminar