jueves, 15 de noviembre de 2012

PARTIT POPULAR : Felicitacions municipals amb postls de càrites


NOTA DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

EL PARTIT POPULAR DEMANA QUE L’AJUTAMENT FELICITE EL NADAL AMB LES POSTALS SOLIDÀRIES DE CÀRITAS DE TAVERNES

El Partido Popular de Tavernes pidió en el plenario celebrado el 5 de noviembre que el ayuntamiento adquiera las postales de felicitación de Navidad que se están preparando desde Càritas de Tavernes.

El portavoz de los populares, Manolo Vidal, puso en conocimiento del Tripartito que desde Càritas se había preparado un concurso de postales navideñas para ilustrar una serie de felicitaciones que iban a editarse desde esta entidad caritativa con el fin de obtener fondos para ayudar a as más de 300 familias que requieren algún tipo de ayuda de Càritas.

Los populares pedían al ejecutivo que adquiriera estas postales para felicitar sus compromisos oficiales y así colaborar con Càritas. Manolo Vidal recordaba que es habitual que el consistorio felicite la Navidad y que sería una buena idea usar estas postales para dicho fin.

Desde el Partido Popular se quiere pedir al Tripartito que incremente su colaboración con Càritas. El gobierno del señor Juan ha congelado la ayuda a esta entidad y sólo destinará 10.000 euros en 2012 para Càritas, el mismo importe que en la pasada legislatura. Esta cantidad resulta insuficiente, ya que la necesidad se ha duplicado en estos dos últimos años y la ayuda municipal sigue siendo la misma.

Además, el Tripartito abonó la ayuda a Càritas muy tarde, tanto es así que en 2012 pagó el convenio de 2011 y en noviembre del presente año aún no tenía preparado el convenio para el 2012. “Le pedimos al gobierno del señor Juan una mayor agilidad y mas sensibilidad, especialmente con una entidad como Càritas que está ayudando a los más desfavorecidos” indicó Manolo Vidal.

El Partido Popular de Tavernes ha decidido adquirir de Càritas las postales que utilizará para felicitar a sus amistades y espera que el Ayuntamiento realice el mismo gesto que, sin duda, servirá para ayudar a las familias más desfavorecidas de nuestra ciudad.

El Partit Popular de Tavernes va demanar, en el plenari celebrat el 5 de noviembre, que l'ajuntament adquirisca les postals de felicitació de Nadal que s'estan preparant des de Càritas de Tavernes. 

El portaveu dels populars, Manolo Vidal, va informar del Tripartit que des de Càritas s'havia preparat un concurs de postals nadalenques per a il·lustrar una sèrie de felicitacions que anaven a editar-se des d'esta entitat caritativa a fi d'obtindre fons per a ajudar a les més de 300 famílies que requerixen algun tipus d'ajuda de Càritas. 

Els populars demanaven a l'executiu que adquirira estes postals per a felicitar els seus compromisos oficials i així col·laborar amb Càritas. Manolo Vidal recordava que és habitual que el consistori felicite el Nadal i que seria una bona idea usar estes postals per aquesta finalitat.

Des del Partit Popular es vol demanar al Tripartit que incremente la seua col·laboració amb Càritas. 

El govern del senyor Juan ha congelat l'ajuda a esta entitat i només destinarà 10.000 euros en 2012 per a Càritas, el mateix import que en la passada legislatura. Esta quantitat resulta insuficient, ja que la necessitat s'ha duplicat en estos dos últims anys i l'ajuda municipal continua sent la mateixa. A més, el Tripartit va abonar l'ajuda a Càritas molt tard, tant és així que en 2012 va pagar el conveni de 2011 i al novembre d’enguany encara no tenia preparat el conveni per al 2012. '

Li demanem al govern del senyor Juan una major agilitat i mes sensibilitat, especialment amb una entitat com Càritas que està ajudant als més desfavorits' va indicar Manolo Vidal. 

El Partit Popular de Tavernes ha decidit adquirir de Càritas les postals que utilitzarà per a felicitar a les seues amistats i espera que l'Ajuntament realitze el mateix gest que, sens dubte, servirà per a ajudar les famílies més desfavorides de la ciutat.

1 comentario:

  1. ¡Ai de vosaltres, mestres de la llei, fariseus hipòcrites! que sou com sepulcres emblanquinats. Per fora lluïu bonics però per dins esten plens de d'ossos de morts i ben podrits. Aixi mateix vosaltres, per fora doneu la impressio de ser justos però per dins esteu plens d'hipocresia i maldat"
    Mateu 23:27-32 (Nova Versió Internacional)

    Així sou vosaltres, gent del PP, que useu una ONG per polititzar una qüestió que va quedar ben clara en el plenari passat i sense que ningíu se n'aprofitara. Fereu la petició en el plenari i us va ser contestada afirmartivament pel govern municipal. Què més voleu? Perquè polititizeu l'assumpte,quan va quedar clar?

    Demaneu al govern municipal mes sensibilitat cap a Caritas. ¿Quina sensibilitat? La que vau tindre vosaltres quan governaveu? Què fereu vosaltres fora del que és habitual per Cáritas? Res de res, i allò que fereu, ben poc, perquè ho fereu? Quin rendiement politic volieu trauere?

    Demaneu més ajuda a Caritas quan havieu de demanar més ajuda per a Caritas però més ajuda de tort als veïns per al propi Ajuntament, un ajuntament pobre i arruinat, que si no està en fallida, "en bancarrota" perquè és un organisme public, I foreu vosaltrees el qui el deixareu més net que una patena i sense diners ¿Per què no demaneu també ajut per a l'Ajuntament, per que puga pagar la nòmina dels treballadors i ajudar a les families del poble?

    Voleu que donem més diners i que paguem més promopte. I el govern municipal vol exactament el mateix, però es troba amb la dificultat que té una cua ben llarga d'impagats perquè la vosta irresponsabilitat i mala gestió va deixar a zero la caixa municipal i ara es paga tal com s'entren diners. Per cert: ¿perque vosalters quan tenieu la caixa plena no ajudareu més a Caritas? ¿Perque no abonareu mai en concepte de subvenció més d'eixos 10.000 eureos i ara voleu que els paguen els dems? Si, el govern ha congelat els diners de Caritas, però segons la situació econòmica hauria d'haver-los abaixat com ha fet amb tantes instituciones. i d'això la culpa es vostra per haver deixat l'Ajuntament en la ruina.
    A més, la paga extra ells, el govern municipal, la donaran a les families necessitades. ¿Què donarà el PP?

    Els haria de caures, senyors del PP, la cara de vergonya fer l'ús partidista i politic que vostes van del tema, i mes quan parlem d'una ONG com Càritas que hauria de quedar al marge.

    Segur estic que quan Jesucrist deia les paraules amb les que he començat a escriure, estava pensant amb el PP de Tavernes i les seues circumstàncies. Sepulcres emblanquinats... i després acudiran a l'església es pegaran al pit i diran: "senyor jo no sóc com aquest i com aquell.... ". Sepulcres emblanquinats, blancs per fora, pero ben podrists per dins.

    ResponderEliminar