martes, 27 de noviembre de 2012

DINAR SOLIDARI

Rebem aquest e-mail de Raúl Gil, el qual publiquem per el seu interés social :

Estimats companys:

El motiu de la present és informar-vos que el pròxim dia 22 de desembre, a les 14:00 hores, tindrà lloc, al Saló de Ball de la Societat Instructiva Unió Musical, una Paella Solidària de Germanor, a la qual esteu convidats a participar els membres de totes les juntes directives de les distintes entitats de la Valldigna (màxim, 6 membres per entitat, si tots participem).

Aquest dinar té com a objectiu recaptar fons per al projecte de les 300 caixes d'aliments per a les famílies més desfavorides de les poblacions valldignenques, les quals seran distribuïdes per Creu Roja i Càritas Interparroquial.

No desconeixem la situació econòmica general que patim tots, però sempre hi ha persones i grups més desfavorits que nosaltres i en aquestes festes de Nadal tenim l’ocasió de ser solidaris i generosos una vegada més, amb la intenció de compartir aportant un mínim econòmic i una trobada d’agrupacions i empresaris.

El preu del dinar és de 5 euros per persona (el 100% del donatiu serà destinat a la compra d'aliments per a les caixes). I la idea és, a més de col·laborar tots junts en el projecte de les 300 caixes, aprofitar la diada per a conèixer-nos i establir bones relacions amb tots els altres membres dels diversos clubs, associacions i la resta d’entitats de la Valldigna.

Si la vostra resposta és la de participar en aquesta I Trobada solidària a la Valldigna, preguem ens la comuniqueu el més prompte possible, l’aforament és limitat, però necessitem de la teua col·laboració per fer possible un Nadal per a tots.

Esperant gaudir de la vostra presència i representació, moltíssimes gràcies per l’atenció dedicada a aquesta crida.

TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!!

P.S. Vos adjuntem la nota de premsa que hem enviat als mitjans de comunicació recentment, perquè tingueu una idea més clara de tots el actes que està previst hi tindran lloc, i convidant-vos a participar, així com, a organitzar-ne algun si ho considereu oportú.

Per a més informació podeu cridar al tel. 673 56 26 42 (Raül)

      NOSALTRES JA EN HEM APUNTAT, I TU ? T'ESPEREM !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario