jueves, 22 de noviembre de 2012

GAB. PREMSA AJUNTAMENT. Concert Cor Quince de Març a favor Adisva

El cor de cambra Quinzedemarç farà un concert a benefici d’ADISVA este dissabte

Este dissabte 24 de novembre, el cor de cambra Quinzedemarç celebra un concert a benefici de l’Associació de Discapacitats de la Valldigna (ADISVA) en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.

El concert està previst per a les 20 hores, i per a accedir-hi sols cal fer un donatiu a l’entrada de la Casa de la Cultura, que l’Associació destinarà a continuar fent les obres i el condicionament del futur centre ocupacional.

L’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Cultura, col·labora amb esta nova expressió solidària del cor de cambra Quinzedemarç, que demostra una vegada més el seu tarannà humà i social, que conjuga perfectament amb el seu vessant artístic, sobradament demostrat.

L’actuació estarà dividida en quatre blocs musicals ben definits, que giraran al voltant de diferents estils, com per exemple ètnics, nadalencs i internacionals. Entre cada bloc musical, ADISVA farà unes breus explicacions sobre el centre ocupacional i la faena que realitzen els membres de la associació, i que inclourà powerpoints i fotografies del projecte.

#


No hay comentarios:

Publicar un comentario