jueves, 8 de noviembre de 2012

EDITORIAL : Madrid Arena

Sent un contertulià preguntar-se si l'administració que lloga un edifici municipal per a un acte privat, deu desentendre's per eixe mer fet, de la qual cosa en ell es desenrotlle . 

I jo pense i afig si no deuria d'existir la figura d'una persona dependent de la dita administració que controlara que es complixen el termes pactats, i la legislació vigent. 

I si la dita persona no deuria de tindre el poder jurídic suficient para , inclús, desallotjar l'edifici en cas d'incompliment del dit pacte de lloguer , o d'incompliment de la legislació vigent. 

I és que si així haguera sigut, probablement ens haguérem evitat la tragèdia que ha ocorregut en el Madrid Arena, davant de la més que probable per tots els indicis, superació de tots el límits d'aforo màxim de l'edifici. 

Si a això afegim que segons tots els indicis, l'edifici no podria comptar amb llicència d'activitat siquiera per als esdeveniments per als que va ser dissenyat, per no complir amb la legislació vigent, ja tenim tots els ingredients perquè haja ocorregut, ja no esta tragèdia, sinó una major. 

Es dir, l'ajuntament de Madrid , sabent com sabía que el edifici no complía amb les messures legals en materia de seguretat per a un esdeveniment com este, lloga així i tot el mateix per a aquell : A que no roden caps polítics per això ? .

Oigo a un contertulio preguntarse si la administración que alquila un edificio municipal para un acto privado, debe de desentenderse de por ese mero hecho, de lo que en él se desarrolle .

Y yo pienso y añado si no debería de existir la figura de una persona dependiente de dicha administración que controlara que se cumplen lo términos pactados, y la legislación vigente .

Y si dicha persona no debería de tener el poder jurídico suficiente para , incluso, desalojar el edificio en caso de incumplimiento de dicho pacto de alquiler , o de incumplimiento de la legislación vigente. 

Y es que si así hubiese sido, probablemente nos hubiéramos evitado la tragedia que ha ocurrido en el Madrid Arena, ante la más que probable por todos los indicios, superación de todos lo límites de aforo máximo del edificio.

Si a eso añadimos que según todos los indicios, el edificio no podría contar con licencia de actividad siquiera para esto eventos para los que fué diseñado, por no cumplir con la legislación vigente, yá tenemos todos los ingredientes para que haya ocurrido, ya no esta tragedia, sino una mayor.

Es decir, el Ayuntamiento de Madrid, sabiendo como sabía que el local no cumplía con las medidas legales en materia de seguridad para un acto como éste, alquila así y todo el mismo para dicho : ¿ A que no ruedan cabezas políticas por ello ? .

1 comentario:

  1. Et done la raó, Enrique. Quan no està ben lligada una cosa és perque hi ha desidia o interés per la part que cedeix l'espai o servei. Amb l'agravant que en estos casos, qui incompleix o deixa incomplir la llei són els mateixos que la fan (la llei).
    Juguen en avantatge mafiós de que si no passa res tots contents, els polítics i els amiguets que fan negocis, demostra una vegada més que estan més per poder que per servei.
    I a Espanya som tan brutos (polítics) que al final se'm passem tant amb els favors o la desidia que acaben succeint estes tragèdies.

    ResponderEliminar