jueves, 8 de noviembre de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, Campionat de kàrate

Tavernes és la seu del Campionat Autonòmic de Karate Sub-21 este dissabte 10 de novembre

Tot està a punt per a celebrar este dissabte, 10 de novembre, el Campionat Autonòmic de Karate Sub-21 a Tavernes de la Valldigna. El pavelló cobert de les instal·lacions esportives municipals de l’Ajuntament acollirà esta competició des de les 16 hores.

Este dissabte 10 de novembre es celebra per primera vegada en la ciutat de Tavernes un campionat autonòmic de Karate Sub-21. El Club de Karate Do la Valldigna és l’amfitrió i coorganitzador de la competició esportiva.

Hi participaran un total de 167 karatekes d’edats compreses entre 14 i 21 anys, vinguts de les tres províncies: Castelló, Alacant i València. 56 lluitaran en Kata i 109 en Kumite. Està previst que el campionat tinga una durada aproximada de 5 hores, de 16 a 21 hores, entre eliminatòries, repesques i finals. Els participants classificats de cada un dels campionats provincials de les categories cadet, júnior i promesa del sub-21 tractaran d’aconseguir algunes de les medalles en joc que es lliuraran en acabar els combats.

El campionat comptarà amb 36 jutges de la Federació Valenciana de Karate, 4 d’ells de Tavernes de la Valldigna, més 12 persones d’organització, servei mèdic format per metge i ATS, un director d’arbitratge, un responsable d’organització i part de la junta directiva de la Federació. Per a disputar els combats hi haurà disposats 6 tatamis. Quant a la participació local, Sara Frasquet, de 16 anys, lluitarà per a obtindre un bon resultat.

Els membres del Club de Karate Do la Valldigna han mostrat la seua satisfacció per acollir la celebració d’este campionat autonòmic, cosa que reforça el paper del club local en l’àmbit federatiu.

 QUALSEVOL ACTE QUE PORTE GENT A TAVERNES ES BÓ, I SI DAMUNT ES ESPORTIU, AMB JOVENTUT SANA , MILLOR QUE MILLOR .

No hay comentarios:

Publicar un comentario