miércoles, 21 de noviembre de 2012

Gab. Premsa Ajuntament : L’exposició Creart Jove es podrà veure a Tavernes del 23 al 30 de novembre

L’exposició itinerant Creart Jove estarà a Tavernes de la Valldigna entre els dies 23 al 30 de novembre, en la Casa de la Cultura.

Este divendres 23 de novembre, a les 19:30 hores, està prevista la inauguració de la mostra itinerant d’artistes jóvens de la Safor, Creart Jove. Les obres d’esta exposició estaran disponibles per a ser contemplades fins al divendres 30 de novembre.

El Creart Jove és un projecte del Calaix Jove, la xarxa juvenil que ha creat la Mancomunitat de Municipis de la Safor, on està integrat també l’Ajuntament de Tavernes mitjançant la Regidoria de Joventut.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha afirmat que “per a l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria de Joventut és un plaer acollir per primera vegada esta activitat del Calaix Jove de la Safor en la nostra ciutat i, alhora, promoure els artistes jóvens locals i comarcals. Per això us anime a tots els vallers a acudir durant esta setmana a gaudir d’una magnífica exposició en la Casa de la Cultura“.

Les obres que formen esta exposició itinerant comprenen diferents formes artístiques, com ara pintura, escultura, performance, poesia visual, manualitats, art tèxtil, ceràmica, dibuix, instal·lacions, infografia, curtmetratge i fotografia dels jóvens entre 14 i 35 anys de la comarca de la Safor. L’objectiu és donar a conèixer el treball i la creativitat dels artistes saforencs.

Tots els pobles i ciutats integrants del Calaix Jove acolliran esta mostra itinerant, que va començar a  Benirredrà i conclourà al desembre a Gandia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario