lunes, 12 de noviembre de 2012

NOTA DEL PP : Canyes taponen vadell

NOTA DEL PARTIT POPULAR DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

EL PP VA DENUNCIAR QUE EL TRIPARTIT NO HAVIA NETEJAT EL RIU I ARA UN FUM DE CANYES TAPONEN EL VADELL

El Partit Popular de Tavernes vol posar en evidència la temeritat que ha tingut el Tripartit en no haver netejat el riu Vaca durant el passat estiu.

Passat l’estiu, el Grup Popular va demanar al govern del Senyor Juan que netejara el riu Vaca, perquè durant els mesos estiuencs el govern local no havia netejat ni una canya d’este riu.

La resposta del Tripartit va ser que no s’havia netejat perquè no era necessari. Poques setmanes després ens trobarem les màquines de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer netejant el riu Vaca.

I ara, després de la pluja d’este cap de setmana, ens hem trobat una gran quantitat de canyes en el pas del Vadell, l’afluent del Vaca, junt a la línia ferroviària. Estes canyes posen en evidència la despreocupació del Tripartit en la seua gestió de govern. Tot i estar advertit pel Partit Popular, s’ha descuidat el riu i si hagueren caigut més pluges haguerem patit conseqüències greus pel tapó que hi havia en el Vadell.

El Partit Popular vol que el Tripartit done explicacions per eixa falta de preocupació que haguera pogut tindre repercusions molt greus.

3 comentarios:

  1. Que poca vergonya tenen estos del PP. Perquè no obliguen ells que manen en la Confederació a que neteje riu Vaca, Vadell i Barrancs?
    Diners per a F1, tennis i demes saraus si que en tenen i per enviar a la Confederació a que neteje el riu, que és la seua obligació, no.

    Vergonyos!

    ResponderEliminar
  2. Com han vist que el riu Vaca no tenia canyes i l'aigua ha corregut sense problemes, parlen del Vadell, el lloc on els seus "vasalls" de la Confederació del Xuquer que són els que tenen la responsabilitat de netejar no ho feren.
    ¿Perquè no envieu els del PP la foto a la Confederació que es a qui correspon netejar i a vore si actuen? Feu-ho que vosaltres podeu, que sou el PP , els que manen allí.

    Desmontem mentires:
    La foto del PP està feta cara a la muntanya, o siga cara al sud, mirant a Gandia. Això vol dir que la part del Vadell que es veu es la que des de l'oest, de dalt, i com es es pot comprovar les canyes ni taponen, ni hi ha impediment al pas de l'aigua. Visca la manipulació! Manipula i mentix que algo queda.

    ResponderEliminar
  3. Hui, amic administrador, he recorregut gran part del riu. Jo no he vist cap canya amuntegada, ni llocs on s'havia taponat l'aigua ni res per l'estil. Llocs com el Tol·lo i la illeta on sempre teniem problemes amb les canyes, el riu corria i corria sense problemes.

    Lamentable és que per voler donar la nota i criticar exageren i que diguen i es traguen de la manega totes les coses que diuen. I eixes canyes no fan res, ni taponen ni tapen el pas i la prova està que no hi ha hagut inundacions en eixe lloc de la Casa Verda, quan abans hi havien.

    Valdria més que el PP es dedicara a votar si al projecte del Vaca i no fer com ja han fet, que en comissió han votat en contra de la proposta de Compromís en el Congres de Diputats.

    ResponderEliminar