sábado, 17 de noviembre de 2012

PARTICIPACIÓ VEÏNAL, continuen les reunions


Tavernes prepara la segona setmana dedicada a la participació veïnal

La segona fase de participació veïnal arribarà la setmana pròxima amb les reunions del Magraner, Alfàndec i saló de plens de l’Ajuntament. En una primera fase, l’alcalde i els regidors de l’Ajuntament ja s’han reunit amb veïns dels sectors dels col·legis Divina Aurora, Sant Miquel i la platja de Tavernes de la Valldigna..

Després de les primeres reunions veïnals mantingudes entre veïns i el govern municipal, està tot a punt per a enllestir la segona setmana de participació dels veïns dels restants sectors de la ciutat.

Després de les reunions celebrades en els sectors de Divina Aurora, Sant Miquel i la platja, arriben les tres reunions pendents de la campanya El barri on vivim, el barri que volem. El dimarts 13 la reunió serà en el CEIP Magraner, el dimecres 21 en l’Alfàndec i el dijous 22 en el saló de plens de l’Ajuntament tindrà lloc la cloenda de les sis reunions.

Regidors i Alcalde  en la reunió de la platja 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha valorat “molt positivament” les tres primeres jornades de participació veïnal i ha animat tots els veïns de les zones de la ciutat a “participar-hi, a parlar de les problemàtiques i necessitats de cada barri. Cal participar-hi per a definir entre tots el model que volem per a la nostra ciutat”.

Estes reunions, segons l’alcalde, no estan pensades per a “perquè parlen els polítics. De fet, els regidors ens mesclem amb els veïns com uns més, perquè el que s’ha buscat des del primer moment és escoltar. Hi participem com uns veïns més i prenem bona nota del que s’hi parla”, ha expressat Jordi Juan.

Els veïns que han acudit a les primeres reunions hi han participat molt activament i han dut pràcticament tot el pes de les intervencions. El govern de Tavernes considera estes reunions una experiència molt enriquidora i positiva.
#

1 comentario:

  1. Sí que volen participació ciutadana, quan en el seu medi d'informació oficiós (Cotorra) sols hi ha una de les sis notícies de capçalera on admeten comentaris. I no és perque ho intentem els ciutadans. Ja va ser sintomàtic quan afegiren a la seua capçalera que decidirien ells quins comentaris eren per a millorar la informació o donar altre punt de vista. El punt de vista que els interese, clar. Democràcia participativa, a la Cotorra.
    Esperem que a les reunions del partit afí (perque ahí no té res a vore SOE i menys EU) siga altre cantar.
    Eixe blog demostra que més que informació local i transparència és escandalosament un medi de propaganda política, per cada notícia local (que són les que es comenten, interesen a la gent) en posen 3 ó 4 del Pais o nacionals.
    Un partit més, mateix manera de fer, i cada vegada menys opcions per als indignats, que hi han de tots els colors.

    ResponderEliminar