miércoles, 7 de noviembre de 2012

JUANJO TRADICIONS RESPON


Juanjo Tradicions ens envía esta resposta al comentari que deixà un comentarista anónim en el artícle "AGRAIMENT DE JUANJO TRADICIONS", y en el que es preguntaba sobre el cumpliment de la legalitat vigent per part d'esta empresa : 


Amic anònim, els inflables del dissabte estan homologats i certificats, per a aire lliure i interior, l'empresa també té assegurança de responsabilitat civil per a tots els xiquets que participen. 
Els monitors de l'empresa estaven donats d'alta (pots preguntar en Centre Gestor) de la SS, TC1 i TC2, van signar nòmina i cobrar eixe mateix dia. 
La part de monitoratge del rocòdrom era responsabilitat del CETV, però tots federats.




Esta activitat no la tenia que controlar cap Ajuntament perque ho patrocinava la Mancomunitat de la Valldigna, de totes maneres, ésta havia informat per escrit als responsables de la instalació vallera. Tampoc havera esta de més que l'Ajuntament controlara totes les mesures de seguretat que es necessiten. 


De totes maneres a l'empresa Juanjo Tradicions no cal que la controle ni supervise ningú, com moltes empreses series ja s'encarreguen de que tot funcione perfecta i legalment.




Mostra d'eficàçia i saber fer són les 30 activitats que han realitzat enguany només els seus monitors als pobles de la Valldigna.




Per si et queda algo més de curiositat sobre el nostre treball, puc contar-t'ho més a fons, podràs trobar-me a qualsevol dels contactes de l'empresa.



Atentament, Juanjo Sala. 

2 comentarios:

  1. Juanjo, no sóc l'anònim a que fas referència, però crec que sobre eixa "coletilla" de "Tampoc
    haguera estat de més que l'Ajuntament controlara totes les mesures de seguretat que es necessiten".
    Això pense si no serà faena de l'organització i dels implicats. Se suposa que quan es donen permissos per a fer estes activitats és perquè complixen les mesures ¿oh, no? Ja seria estrany que es donaren els permís i després vinguera el control, dic jo.
    O vols dir que la Manco ho va patrocinar sense comprovar que tot estava en ordre o era legal? Supose que tots els implicats li farieu arribar a la Manco algun document o el que fora com a que tot era correcte.
    Tu ho dius abans: Esta activitat no la tenia que controlar cap Ajuntament...
    Si és així sobra la frase de a continuació.

    Amb afecte i sense ànim de critica. Simplement que eixa frase pot donar lloc a altres interpretacions.

    ResponderEliminar
  2. Juanjo Sala- Juanjo Tradicions8 de noviembre de 2012, 0:09

    Amic anònim 2, una cosa és la responsabilitat jurídica i altra la política, que pot de vegades barrejar-se però no és sempre la mateixa cosa.
    En este cas l'administració organitzadora era supralocal, però l'activitat es feia al terme de Tavernes. Jo no dic que tinguera tota la responsabilitat l'Ajuntament, encara que de vegades pot no estar clar fins que passen els accidents de qui és la responsabilitat subsidiària. Moltes vegades en les activitats d'animació o espectacles la part contractant ni la part contractada ni l'Ajuntament del terme es preocupen massa de la seguretat o quina part de responsabilitat li pertoca a cadascú. Sols solen demanar-te papers quan hi ha un contracte pel mig o una activitat de suposat risc, encara es preocupen cada vegada més. Abans era molt comú que tot recaiguera sobre els ajuntaments. Jo, per la meua part em cure en salut i intente tindre-ho tot ben lligat, però agraisc que el contractant es preocupe junt amb l'empresa de que estiga tot correcte. I ho faig sempre que subcontracte altra empresa, qui ha de donar la cara en primera instància és l'organitzador. I quan no és una empresa privada li correspon fer-ho a la part pública.
    La interpretació que volia que es fera era més des de la possició del ciutadà (que és qui rep el servei) que des de l'empresa. El que interesa és que no haja cap incident, no qui paga després. El que ocurreix és que molts no casen la imatge de l'empresari com qui es preocupa per la qualitat del servei ni per la gent, sols pels diners a guanyar.
    La crítica sempre és bona per a millorar, gràcies per ella.

    ResponderEliminar