viernes, 19 de octubre de 2012

PARTIT POPULAR : El tripartit torna a deixar abandonades corones mortuòries

NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR TAVERNES DE VALLDIGNA
EL TRIPARTIT TORNA A DIXAR ABANDONADES LES CORONES MORTUÒRIES

El Tripartit del senyor Juan ens ha sorpés una vegada més amb un gest de menyspreu pel record dels nostres difunts. El passat mes d’abril el Partit Popular ja va denunciar l'abandonament de restes del Cementeri Municipal i de corones mortuòries en el Poligon el Golfo de Tavernes. Restes de corones, rams, i inclòs xapes de taüts.


Ara trobem que es torna a repetir eixa falta de respecte a la memòria dels nostres difunts. Una vegada més s'han vist corones en esta zona industrial escampades per la parcel·la que té l'ajuntament en el Golfo. Jardineres i corones, amb les llegendes dedicades pels familiars, han quedat tirades pel solar. No hi ha hagut cap mirament pel respecte que els familiars han mostrat als seus difunts.


El Partit Popular vol recriminar eixa acció insensible i inexplicable del Tripartit.

No es pot entendre que es falle dos vegades en un mateix tema que és molt delicat pels familiars. Eixa deixadesa del govern del senyor Juan encara és més greu per la proximitat de la celebració del dia de Tots Sants, on la gent recorda als seus difunts.


Una vegada més, des del Partit Popular, li demanem al senyor Juan que pose ordre en el seu govern i no torne a vulnerar la memòria dels que han faltat. També exigim una disculpa per part del regidor responsable del Cementeri Municipal per la falta de irresponsabilitat que ha mostrar.

S'acosta la festivitat de Tots Sants i augmenta la sensibilitat per la memòria dels nostres familiars i amics que ja ens han deixat, i front açò ens trobem una irresponsabilitat més del Tripartit faltant al respecte a tots els veïns. No hi cap justificació posible.



UNA VEGADA ES DESCUIT, DOS TORPESA, ESPEREM NO VOREN UNA TERCERA, QUE JA SERÍA VOLUNTAT .


1 comentario:

  1. El que passa és que al PP de Tavernes li sap prou malament que l’Ajuntament no li pague a la seua empresa amiga de jardineria 2000 euros al mes, 24.000 a l’any. Això era pràcticament els diners que ells li pagaven a eixa empresa amiga de Tavernes, dedicada a temes de jardineria i palmeres i a bous en les festes, per dur les corones i flors seques a una parcel•la que té a la Partida i cremar-les.

    Ara eixa faena la fa la brigada municipal, no una empresa privada, i diposita les corones seques en una parcel•la municipal i allí les crema. I estalvi de quasi 24,000 euros a l’any.

    I si no s’ho cregueu pregunteu a la gent de la brigada municipal.

    ResponderEliminar