viernes, 19 de octubre de 2012

EDITORIAL : Infumables

Les paraules de Tomás Gómez, secretari del Partit Socialista de Madrid i candidat d'este en les últimes eleccions autonòmiques : Va manifestar en les corts de Madrid ' que els iaios dels actuals diputats del PP «robaren la infancia» a milions d'espanyols a qui hui, ja pensionistes, a més els «roben la seua jubilació». 

Davall el lideratge d'este senyor, dit partit ha obtingut els més baixos resultats de tota la seua història : Vist el que vist i oït, no m'estranya, i si a més li afegim la seua nefasta gestió com a alcalde, encara més. 

Perquè un senyor que necessita d'estos arguments per a atacar, és que no té arguments per a fer-ho d'una altra forma. Y amb la que està caient açò és difícil hui en dia . 

Esperem que les urnes li tornen a posar en el seu lloc, i esta vegada els seus companys ho posen a ell on li toca estar 


Esperem, pel be de la decència en la política, que
 prompte estiga on està el seu ex-jefe , però
esta vegada sense sou ni càrrec públic .
Las palabras de Tomás Gómez, secretario del Partido Socialista de Madrid y candidato de éste en las últimas elecciones autonómicas : Manifestó en las cortes de Madrid  " que los abuelos de los actuales diputados del PP «robaron la infancia» a millones de españoles a los que hoy, ya pensionistas, además les «roban su jubilación».

Bajo el liderazgo de este señor, dicho partido ha obtenido los más bajos resultados de toda su historia :  Visto lo visto y oído, no me extraña, y si además le añadimos su nefasta gestión como alcalde, aún más.

Porque un señor que necesita de estas lindeces para atacar, es que no tiene argumentos para hacerlo de otra forma. Y con la que está cayendo esto es dificil hoy en día .

Esperemos que las urnas le vuelvan a poner en su sitio, y esta vez sus compañeros lo pongan a él dónde le toca estar .

No hay comentarios:

Publicar un comentario