sábado, 6 de octubre de 2012

PÀRQUING MUNICIPAL, nova ordenança

Esta setmana entra en vigor la nova ordenança reguladora del pàrquing municipal de Tavernes

L’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació del servei d’aparcament de vehicles en el pàrquing subterrani del passeig del País Valencià ja està aprovada i publicada en el BOP, de manera que l’acord del Ple municipal del passat 6 d’agost és definitiu. Esta setmana entra en vigor.

Víctor Borrás, concejal d'hisenda
L’Ajuntament de Tavernes ha realitzat una sèrie de millores i canvis en l’Ordenança reguladora del servei d’aparcament de vehicles en el pàrquing municipal.

Les tarifes s’apliquen als usuaris, abonats, places de rotació i unitat de places. Els abonaments temporals mensuals de 24 hores costen 40 euros mensuals per als automòbils i 20 euros per als ciclomotors, amb un descompte de dues mensualitats si l’abonament és anual. Els abonaments diürns oscil·len entre 20 i 30 euros mensuals per a cotxes i 10 a 15 euros per a motos.

Els abonats permanents tenen un cost de manteniment anual de 240 euros i les places de rotació tenen la primera mitja hora gratuïta. A partir d’eixe moment, deixa de comptabilitzar-se el cost en fraccions d’hora completa i es paga per minut, sols el temps que s’utilitza el servei d’aparcament.

Amb motiu de festes, com ja s’ha realitzat estes passades Festes Majors, es podrà establir un preu únic de tarifa diària de 3 euros per automòbil i 2 euros per moto.

El regidor d’Economia i Hisenda, Víctor Borràs ha afirmat què “Esta ordenança esta feta pensant en els veïns, els comerciants de la zona i els seus clients, per tal que puguen utilitzar el pàrquing a un preu molt raonable. Esperem que les noves tarifes i horaris en faran augmentar l’ús. Els preus són molt econòmics per a qualsevol lloguer mensual, diürn i nocturn. A més, les estades inferiors a 30 minuts són totalment gratuïtes, cosa que farà més atractiu el comerç del centre”.

Una altra de les novetats d’esta ordenança reguladora del servei de pàrquing municipal són els lots de vals per a comerços de 50 euros. Els comerciants, professionals i entitats financeres els poden usar per a proporcionar una hora gratuïta d’aparcament als seus clients per tal que facen còmodament les gestions i compres en el centre de la ciutat.

Els arrendataris del pàrquing municipal de Tavernes de la Valldigna rebran pròximament una carta en què se’ls informarà dels nous horaris, imports i obligacions inherents. A més, se’ls comunicarà que, amb la nova Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació del servei d’aparcament de vehicles en el pàrquing, és obligatòria la domiciliació bancària.

#

No hay comentarios:

Publicar un comentario