miércoles, 24 de octubre de 2012

GABINET DE PREMSA: varis


L’Ajuntament de Tavernes aplica l’Ordenança Municipal reguladora de la Tinença d’Animals de Companyia

La Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha presentat i posat en marxa una campanya per a l’aplicació de l’Ordenança Municipal de Netedat Urbana i reguladora de la Tinença d’Animals de Companyia, atenent a les nombroses queixes ciutadanes

L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat la campanya amb el títol “Tavernes és de tots, i entre tots l’hem de cuidar”, per a aplicar ja l’Ordenança Municipal que fou aprovada en acord plenari fa 11 anys, el 7 de maig de 2001.

La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha destacat que “la campanya no s’ha concebut buscant un interés recaptatori. Més aviat al contrari: precisament per a no augmentar la quantia de la sanció, no s’ha modificat l’Ordenança i les quantitats previstes per les possibles multes són les originals de l’any 2001”.

La campanya ha sigut presentada als mitjans de comunicació, als veïns i als representants de diferents associacions, clubs, entitats esportives, etc., que han acollit molt bé la iniciativa. La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, va presentar la campanya acompanyada per l’intendent en cap de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre.

En el material gràfic repartit per tots els punts clau de més trànsit de vianants s’ha fet especial ressò en punts de l’ordenança com la necessitat de dur els animals lligats amb una corretja, mai solts, i, si escau, amb boç.

La informació de l’Ajuntament destaca el fet que les persones que porten un animal per la via pública estan obligades a retirar els excrements de les seues mascotes.

La Policia Local exigirà als propietaris la retirada dels excrements i, en cas que no adopten les mesures necessàries per a impedir que els animals embruten la via pública, es podrà aplicar una sanció entre 30 i 600 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario