martes, 16 de octubre de 2012

EDITORIAL : Monti i Rajoy, Rajoy i Monti


Ahir vaig escoltar en un noticiari que els presidents d'Espanya i Itàlia havien acordat el fer un front comú de cara a Europa i les condicions imposades des d'esta per a ajudar als països en crisi. 

Ójala siga així , perquè la unió, diuen, fa la força , i s'unisquen també a este front Grècia, Portugal i Irlanda, i diguem ¡¡ basta!!! a la Merkel i acòlits. 

Però , que volen que els diga, tampoc albergue moltes esperances : No oblidem que el senyor Monti va ser lloc ací pels mateixos a què ara se'ls vol fer front: Temps al temps

Vorem su es plasma el que diuen, perqué quant hi han interesos económics pel mig, de tot pot passar...

Ayer escuché en un noticiero que los presidentes de España e Italia habían acordado el hacer un frente común de cara a Europa y las condiciones impuestas desde ésta para ayudar a los países en crisis.

Ójala sea así , pues la unión, dicen, hace la fuerza , y se unan también a este frente Grecia, Portugal e Irlanda, y digamos ¡¡¡ basta !!! a la Merkel y acólitos.

Pero , que quieren que les diga, tampoco albergo muchas esperanzas : No olvidemos que el señor Monti fué puesto ahí por los mismos a los que ahora se les quiere hacer frente: Tiempo al tiempo. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario