viernes, 26 de octubre de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, el Diumenge, teatre familiar

Este diumenge teatre familiar a Tavernes amb l’Ulisses de Bambalina Titelles

La companyia Bambalina Titelles torna a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna amb una obra dirigida al públic familiar. L’obra Ulisses ens acosta a la mitologia grega amb una visió molt personal

Serà el diumenge 28 d’octubre, a les 18 hores, en la Casa de la Cultura de Tavernes, amb un preu de 3,50 euros. L’obra ens acosta a un temps on els déus grecs habitaven el cim del mont Olimp, una època en què governaven sobre els éssers humans i o bé els afavorien amb la seua protecció o bé els abandonaven.

Els actors són déus d’un tauler on mouen les accions de l’heroi grec. Condicionen i controlen el viatge d’Ulisses i són alhora part del viatge. Dirigeixen el seu destí com a manipuladors dels seus actes, però són també companys de viatge. L’ajuden a descobrir mons mentre ells també en descobreixen. Són conscients de la història que conten, universalment coneguda, però es sorprenen davant tot el que ocorre.

La història d’Ulisses és la història del viatge com a metàfora de la vida, de la lluita davant les dificultats i de la manera de resoldre-les.

#



No hay comentarios:

Publicar un comentario