martes, 30 de octubre de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, Dia de tots sants

Un any més, el Grup Escolta Valldigna col·labora amb els veïns de Tavernes per Tots Sants

Els veïns de Tavernes de la Valldigna amb dificultats per a arreglar els nínxols dels seus difunts per la festivitat de Tots Sants tindran un any més l’ajuda dels voluntaris del Grup Escolta Valldigna

La col·laboració del Grup Escolta Valldigna per a ajudar els veïns a dipositar les flors als familiars difunts serà el dimarts 30 i el dimecres 31 d’octubre, entre les 17 i les 20 hores.

La Regidoria de Serveis Públics ha disposat, a més, uns horaris especials per a facilitar als veïns les faenes d’arreglar els nínxols. Així, el dimarts 30 d’octubre l’horari serà el comprés entre les 8 del matí i les 9 de la nit. El dimecres 31, serà de 8 a 12 de la nit.

El dijous 1 de novembre, l’horari especial del cementeri municipal de Tavernes serà de 8 del matí a 9 de la nit. Finalment, el divendres 2 de novembre l’horari especial d’obertura del cementeri serà des de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada. El divendres tindrà lloc a les 10 del mati la missa dels sants difunts en el mateix cementeri.

L’Ajuntament recorda als veïns que el dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, no es permetrà l’entrada de flors al cementeri, llevat que estiguen arreglades en la jardinera.

#

1 comentario:

  1. Per poder compatibilitzar feina, estudis i família, l'empresa local fa les següents propostes als seus clients vallers:

    El dijous de TOTSANTS per als que tingueu xiquets xicotets podeu deixar-los al local de JUANJO TRADICIONS, C/Rei Jaume, 5. Farem ludoteca de 9'30 a 13'30,per només 5 €, mentres tranquilament podeu fer la visita al cementeri.
    Reserves al 656672127 i info@tradicionsvalencianes.com

    DIVENDRES, per ser festiu escolar, també obrim de 9 a 13h., amb opció de menjador, per tan sols 5 € més.
    Reserves al 656672127 i info@tradicionsvalencianes.com

    ResponderEliminar