miércoles, 31 de octubre de 2012

LA NÓMINA DEL ALCALDE, AL ABAST DE TOTS



Es guanya el sou que cobra ?  Voldría saber les vostres opinions.

4 comentarios:

  1. No. N'hauria de guanyar mes. I t'ho dic xq:

    Ja era hora que algun alcalde li posarà música i solfa als seus ingressos com alcalde. Això mai havia passat. Per a passar a la historia com l'alcalde més transparent.
    I no comprenc perquè si la maxima responsabilitat en el poble és l'alcalde, com hi ha funcionaris que cobren més, Ara quan s'esta demanant que cap diputat o conseller cobre més que el nostre president de la Generalitat, s'hauria de demanar igual en els ajuntaments.
    Seria més just i lògic: mes responsabilitat mes retribucions. No potser que tants funcionaris pata negra cobren més i més que l'alcalde i amb menys obligacions i responsabilitat. No creus?

    ResponderEliminar
  2. No val barrejar xurres amb merines, diputats i alcaldes són tots polítics, no poses al mateix pot polítics i funcionaris. El funcionari ha guanyat una opossició. El polític no. Els seus assessors tampoc, i guanyen més que molts dels funcionaris. Per qué?

    ResponderEliminar
  3. Que pose tamé la nómina de la Mancomunitat. Hui ni havia rocodromo al futbol i no ha aparegut per alli ni a ferse la foto. Clar, com que no cal arreplegar vots pa la mancomunitat. Nomes li interesen les reunions com a president pa cobrar els 600 euros al mes. ¿A com li ix la hora?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Juanjo Sala-Juanjo Tradicions4 de noviembre de 2012, 13:06

      La foto o representació dels polítics no és el més important en els actes, sino que estiguen ben organitzats i els aprofite la ciutadania.
      En quant a l'activitat, xapó per al Centre excursioniste.
      Per a les autoritats i en quant a la difusió de l'acte un aprovat raspat per a la Mancomunitat (només cartelleria) i un suspés per a l'Ajuntament de Tavernes (cap difusió), desentenent-se de l'activitat, com si no es fera al poble. Una llàstima

      Eliminar