miércoles, 17 de octubre de 2012

Centre Excursionista de Tavernes : Assemblea de presidents de la Federació Valenciana de Muntanyisme


La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna serà el punt de trobada de l’assemblea i reunió dels presidents de la FEDMECV, organitzada enguany pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna

Serà este dissabte 20 d’octubre, a les 16:30 hores de la vesprada, en la Casa de la Cultura del passeig de Lepant. Esta activitat, que realitza cada any una entitat diferent, és de les més importants que du a terme la Federació Valenciana de Muntanyisme.

En l’assemblea es tractaran les llicències federatives i les activitats per a 2013, com ara carreres de muntanya, competicions d’escalada, marxes i campaments, que es realitzaran en tota la geografia valenciana i que en la reunió s’assignen a diferents clubs.

La programació de la jornada és d’allò més completa i d’acord amb la línia de la Federació. A les 9 hores es fa una marxa senderista a la muntanya de l’Ombria, pujada pel barranc de Cremades fins a la cisterna; des d’allí baixada al castell de Marinyén o de la Reina Mora i al Clot de la Font. Esta excursió pretén mostrar als participants arribats de tots els punts de la Comunitat Valenciana l’espectacular paisatge de la Valldigna que s’albira des de dalt de la muntanya.

L’eixida i l’arribada serà en el poliesportiu, de manera que els participants puguen fer servir les instal·lacions municipals. En acabar la marxa senderista, els participants dinaran i després s’adreçaran a la Casa de la Cultura per a celebrar l’assemblea anual.







No hay comentarios:

Publicar un comentario