jueves, 11 de octubre de 2012

PARTIT POPULAR : Canyes en el riu Vaca

EL PARTIT POPULAR AFIRMA QUE SÍ HI HA CANYES AL RIU PER NO HAVER-SE NETEJAT EL VACA DURANT L’ESTIU
El Partit Popular de Tavernes vol posar de manifest la seua preocupació pel fet que, este estiu, l’Ajuntament de Tavernes no ha realitzat tasques de neteja del riu Vaca.

Esta falta de previsió podria tindre greus conseqüències en cas de fortes pluges, donat que l’acumulació de canyes seques podria taponar el riu i fer que l’aigua no poguera desaiguar correctament, amb el perill que això comporta front el disc de desbordament del riu.

El Grup Popular va transmetre esta preocupació al Tripartit en el plenari d’octubre. La mateixa responsable d’agricultura va afirmar que no s’havien fet les tasques de neteja perquè es considerava que el riu estava suficientment net.

El Partit Popular insisteix novament en la necessitat de prendre totes les mesures preventives per mantindré el riu net. Este passat cap de setmana, membres del Grup Popular detectaven rames i canyes seques en diferents parts del riu. Com a exemple adjuntem una foto de l’Assud on es veuen moltes canyes i branques seques que podria ser un destorb per desaiguar l’aigua en cas de fortes pluges.

El Partit Popular creu que el Tripartit no pot mirar-se el melic i oblidar les seues responsabilitats. Mentre no arribe la canalització del riu, el Tripartit no pot quedar-se de braços creuats i no fer res per netejar el riu Vaca. La responsabilitat en este fet és de totes les administracions, però especialment de la local que ha d’estar més atenta a les necessitats de Tavernes. No hem vist cap actuació en l’Ajuntament per netejar el riu i simplement han mirat cap a altre costat, la realitat que tenim és que el riu necessitava una neteja, com es pot vore en la foto, i no s’ha fet. 
L’Ajuntament és qui més ha de vetlar per la necessitat de tindre el riu net i no hi ha excuses per a no haver llevat ni una canya del riu en tot l’estiu.

TOTA LA RAÓ, PERÓ LA MILLOR PREVENCIÓ SERÁ LA CANALITZACIÓ DEL RIU, AIXÍ QUE ESPEREM QUE EN AQUEST TEMA VAJEN GOVERN I OPOSICIÓ DE LA MÁ .



1 comentario:

  1. Jo considere que no tenen raó. Jo el vaig vore a vosté sentat en el ple i escoltaria com jo el que va dir la regidora sobre el que opinava el Consell Agrari i que calia fer enguany: res, perque la faena estava feta de l'any passat i les canyes d'enguany no estaven seques i no impedien el pas.
    I si el Consell Agrari diu que no, supose que sabran el que diuen i que fan, com l'any passat varen dir que s'havia de fer de seguida i segur que seria perquè el PP no ho havia fet ja feia anys i estava ple de canyes. ¿Si o no?
    Per tant, no estic d'acord. Perquè si els Consells Assessors assessoren i després ho passem pel forro el que diuen i opinen....
    Ara estos no s'enteren de la película i trauen temes de risa. A vore, perquè no van exigir al govern del tripartit que exigira al seu torn a la Confederació la neteja? Perque la Confederació es del PP i no poden anar contra coses on governen. Com si els demes estem tontos.
    I damunt fent-los el caldo publicant tots la seua nota de premsa. Mare meua quin món!

    ResponderEliminar