lunes, 8 de octubre de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


Este dijous 11 d’octubre hi haurà un tall del subministrament elèctric en la zona centre de Tavernes

Este dijous 11 d’octubre, els carrers Major, l’Església, passeig del País Valencià i adjacents tindran un tall de subministrament de llum entre les 8:30 i les 10:30 hores.

El tall de subministrament l’ha anunciat Iberdrola per a escometre feines de millora de la qualitat del servei.

Tavernes celebra el 9 d’octubre amb actes institucionals i culturals

L’Ajuntament de Tavernes ha preparat una sèrie d’activitats culturals i festives per a commemorar el dia dels valencians. A més, el saló de plens acollirà un acte institucional de la corporació municipal el dimarts dia 9.

Acte institucional del any passat
Este cap de setmana han començat els actes de commemoració de la festivitat del 9 d’octubre a Tavernes de la Valldigna. El dissabte dia 6, a les 18:30 hores, es va inaugurar l’exposició de pintures de Miquel Fons Ciscar en la Casa de la Cultura. El guanyador del primer concurs de grafits de festes mostra ara les seues obres en esta ciutat.

Hui dilluns 8 d’octubre, la música és la protagonista amb un concert especial que tindrà lloc també en la Casa de la Cultura, i que ens acostarà les cançons de Pau Alabajos, Xavi Arakama i Ximo Caffarena amb Quim i Aina Sanç. Està previst que el concert comence a les 19:30 hores i té un preu de 3,5 euros.

El dimarts 9 d’octubre, la jornada s’iniciarà amb un acte institucional, a les 10:30 hores del matí. En el saló de plens, l’alcalde de Tavernes i els representants dels grups polítics faran uns parlaments amb motiu de la festivitat de tots els valencians.

L’Alcalde de Tavernes, Jordi Juan ha fet una crida “com alcalde de la ciutat a tots els vallers per que participem activament en als actes que hem preparat per a celebrar el nostre dia, el dia dels valencians”.

En acabar els parlaments, a les 11:30 hores, la plaça Major serà l’escenari d’una dansada del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes. Molt prop, en el passeig del País Valencià, a les 12 hores comencen les activitats infantils, amb Globus Teatre. Juli Garcia i Susana Obel faran passar una bona estona als més menuts de la localitat.

I finalment, a les 12:30 hores, està previst el concert extraordinari amb motiu del 9 d’octubre, que un any més celebra la Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) i que tindrà lloc en l’auditori de l’antic 

Tavernes amplia la zona de cobertura de punts Wi-Fi distribuïts per la ciutat

L’Ajuntament de Tavernes continua ampliant els punts de connexió d’internet als veïns, els coneguts com a punts Wi-Fi.


La Regidoria d’Administració General, Modernització i Règim Interior de l’Ajuntament de Tavernes ja té enllestits els nous punts de zona Wi-Fi de la ciutat. Es tracta de la zona del pavelló cobert i l’àrea dels Sequers.

Estos nous punts d’accés a internet gratuït per als veïns es sumen als habilitats des del principi d’estiu en la platja de Tavernes i en el parc de Cantalot, que tan bona acollida han rebut dels usuaris.

La regidora d’Administració General, Modernització i Règim Interior, Vanessa Martí, ha expressat la “satisfacció que tenim per donar a tots els ciutadans de Tavernes l’oportunitat de comptar amb punts de connexió d’internet. Amb la pròxima habilitació de la zona del passeig del País Valencià tindrem coberts geogràficament els parcs i jardins més concorreguts de la nostra localitat”.

A hores d’ara, sols faltarà col·locar el darrer punt Wi-Fi en el passeig del País Valencià per a fer realitat la promesa del govern municipal d’establir punts d’accés gratuït per als veïns de Tavernes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario